Dijous 21

Març de 2019


Inici Sala de premsa Àmplia cobertura del concurs de castells de Tarragona a la XTVL i TV3

Sala de premsa

El certamen es podrà veure en directe aquest cap de setmana als canals locals

Àmplia cobertura del concurs de castells de Tarragona a la XTVL i TV3

05/10/12

La Xarxa de Televisions Locals i TV3 retransmetran conjuntament aquest cap de setmana la biennal del concurs de castells de Tarragona, en el marc de l’acord vigent entre ambdós mitjans per potenciar la difusió de l’activitat castellera, millorant-ne i ampliant-ne la cobertura. Aquesta acció conjunta indica el bon estat de salut de la cooperació entre la Xarxa Audiovisual Local  i TV3.

El concurs de castells de Tarragona, que se celebra cada dos anys a la Tarraco Arena Plaça, és l’única diada de tota la temporada en què els castells reben una puntuació segons la seva dificultat i les colles competeixen entre elles per aconseguir el primer lloc a la classificació.

Ambdós dies, la XTVL oferirà en directe el concurs a totes les televisions adherides. Dissabte la retransmissió arrencarà a les 16.30 h i acabarà a les 21 h, i la realització anirà a càrrec dels canals locals TAC 12, Penedès TV i Canal Blau Maricel TV. Diumenge seran set hores de retransmissió, de 10 h a 17 h, i la XTVL oferirà el senyal internacional facilitat per TV3.

Emissió als canals locals i per internet
El concurs es podrà veure per Canal Blau Maricel TV, Canal Reus TV, Canal Taronja Anoia, Canal Terrassa Vallès, El 9 TV, Lleida TV, Penedès TV, TAC 12, VOTV, m1tv, Teleb i TV Girona.

També es podrà seguir per internet al portal XarxaNotícies.cat i a la web de La Xarxa.

Especial ‘Va de castells’ radiofònic i televisiu
El programa ‘Va de castells’ emetrà un especial dedicat a aquesta diada, tant a la versió radiofònica –coproduïda amb Ràdio Vilafranca– com televisiva –coproduïda amb Penedès TV– de l’espai. A la ràdio, La Xarxa l’emetrà en horari especial aquest diumenge de 23 h a 00 h.  A les televisions locals, el programa es podrà veure a partir de la setmana vinent.

Nou canal casteller al portal XarxaNotícies.cat
I aprofitant el concurs de castells, el canal casteller del portal www.xarxanoticies.cat ha renovat la imatge. Amb domini propi, www.canalcastellers.cat estrena una nova finestra amb major visibilitat de la informació i un tractament molt més multimèdia. Juntament amb les cròniques i les opinions del sector, des d’aquest mateix espai també es podran veure els últims programes del ‘Va de castells’ en versió televisiva i radiofònica.

A més, properament s'obrirà un espai per a la participació de les colles dins del portal, que, d'altra banda, manté actiu el canal de Twitter @canalcastellers.

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

premsa@laxarxa.com

935.080.694

Avís legal | Contacte | Mapa web | RSS

© Xarxa Audiovisual Local