Dijous 21

Març de 2019


Inici Sala de premsa El programa 'Si tu vols', de Gavà TV, dedica una sèrie de capítols al Cicle de l'Aigua

Sala de premsa

L'espai vol promoure la consciència cívica sobre aquest bé natural

El programa 'Si tu vols', de Gavà TV, dedica una sèrie de capítols al Cicle de l'Aigua

01/04/09

El programa de bones pràctiques ambientals Si tu vols va iniciar les emissions de la seva segona temporada el passat setembre, a través de les pantalles de Gavà Televisió i en distribució per una dotzena de canals de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. En aquests mesos s'ha centrat en el foment de la reducció de residus, el reciclatge i els bons hàbits en matèria deficiència ecològica. Coincidint amb el mes d'abril, a partir de la setmana vinent, el programa oferirà una sèrie de capítols especials dedicats exclusivamenta l'aigua.

En aquest sentit, durant les properes setmanes l'espai que presenta Jordi Gonzàlez farà especial incidència en el cicle urbà de l'aigua, donant a conèixer les diferents fases que el conformen. Així, el programa parlarà de la potabilització, la distribució, la depuració, el clavegueram, el reciclatge i la dessalació. I ho farà, com és habitual, seguint el to fresc i desenfadat del programa, però sense perdre el rigor propi de l'espai. Ja a les portes de l'estiu, el programa se centrarà en altres aspectes relacionats amb la cultura de l'aigua, la seva gestió i el seu consum. Així, Jordi Gonzàlez visitarà instal.lacions com les estacions de tractament d'aigua potable del Besòs o del Llobregat, s'endinsarà en el Museu Agbar de les Aigües i fins i tot realitzarà un tast d'aigües a les instal.lacions d'Aigües de Barcelona.

Amb aquesta sèrie de capítols especials, Gavà Televisió i Aigües de Barcelona pretenen conscienciar els espectadors de la necessitat de fer un consum responsable de l'aigua a les portes de l'estiu, malgrat que aquest any no existeixi una amenaça tan acusada de sequera com la de l'any passat.

El programa Si tu vols està produït per Gavà Televisió Barcelona i per la Xarxa de Televisions Locals. Algunes de les cadenes que l'emeten són: Canal Terrassa, Granollers TV, Maresmedigital TV, Olot TV, TV La Selva - Canal Camp, TV L'Hospitalet o TVM Mataró.

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

premsa@laxarxa.com

935.080.694

Avís legal | Contacte | Mapa web | RSS

© Xarxa Audiovisual Local