El programa

7 dies

Dirigit i presentat per Jordi Molet, ‘7 dies’ és un magazín d’entrevistes a personatges d’actualitat. Pel programa, hi desfilen cada setmana tres protagonistes rellevants del món de la política, la cultura, l’economia, la salut, els esports...


http://el9tv.xiptv.cat/7-dies
On s'emet?
Capítols

 • 324

  - 21/06/16

  Cap. 108 - Oriol Falguera

  Entrevista al publicista Oriol Falguera. Ell va ser qui va inventar aquell eslògan del 'Free Catalonia' en una estelada, la mateixa estelada que ara es veu per tot arreu. Darrerament, Falguera ha impulsat les visites turístiques per la Barcelona del 1714 juntament amb Joan-Marc Passada i tenen identificats i documentats 74 indrets d'interès.

 • 323

  - 21/06/16

  Cap.108 - Glòria Bordons

  Entrevista a la pedagoga Glòria Bordons. Doctora en Filosofia i Lletres, Bordons és especialista en poesia visual i sobretot en l’obra de Joan Brossa, a qui va conéixer als anys setanta. Bordons dirigeix la Fundació Joan Brossa i ha recollit en llibres tota la seva obra. La pedagoga va ser a la inauguració de l’exposició de poesía visual de Toni Prat a Vic, inclòs als actes de la capital de la cultura catalana.

 • 322

  - 21/06/16

  Cap. 108 - Esther Sánchez

  Entrevista a Esther Sánchez, presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària de la Generalitat. Fer un horari ben bé europeu és possible. Ho pensen els impulsors de la iniciativa per a la reforma horària que, justament, van dedicar tota la semana pasada a promocionar un canvi d’horaris. Esther Sánchez és llicenciada en Dret, professora universitària i exdirectora del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 • 321

  - 14/06/16

  Cap. 107 - Cristian Segura

  Entrevista al periodista Cristian Segura. Fa uns anys, Segura va anar a l'escola Sant Ignasi de Barcelona per veure la graduació de la seva germana. I allà van trobar-se un jove penjat d'un arbre. S'havia suïcidat. Segura ha escrit a partir d'aquest cas el llibre 'La sombra del ombú', al qual intenta explicar quins camins porten al suïcidi.

 • 320

  - 14/06/16

  Cap. 107 - Andreu Farràs

  Entrevista al periodista Andreu Farràs, que acaba de publicar un llibre sobre la família Güell. La curiositat per explicar qui ha estat aquesta nissaga d'industrials, mecenes, polítics i aventurers catalans, la va tenir quan en una visita a la Colònia Güell va sentir com s'explica el jove guia de la visita. El resultat són dos segles d'història d'una família poc estudiada al país.

 • 319

  - 14/06/16

  Cap. 107 - Xevi Generó

  Entrevista a Xevi Generó, portaveu del secretariat de la CUP i portaveu de la formació. Aquesta setmana, després d'una votació molt ajustada, la CUP va decidir continuar amb l'esmena a la totalitat dels pressupostos presentats per Junts per Sí al Parlament. Això invalida un acord per aprovar-los. Parlem amb Generó de cap on va el full de ruta acordat fa uns mesos.

 • 318

  - 07/06/16

  Cap. 106 - Joan Garriga

  Entrevista a l'historiador Joan Garriga. Alfred Canal i Comas era un eminent metge de Granollers que va formar part del Col·legi de Metges de Barcelona i fundador del Sindicat de Metges. Després de la Guerra Civil, però, va ser denunciat i represaliat. La seva historia l’ha recollit Joan Garriga en un important volum històric i després d’anys d’investigació.

 • 317

  - 07/06/16

  Cap. 106 - Sílvia Alcántara

  Entrevista a Sílvia Alcántara, una escriptora que es prodiga poc. Però quan ho fa, acostuma a ser molt llegida. Fa unes setmanes ha publicat ‘Dies sense glòria’, una historia que s’enmarca després de la Guuerra Civil i en un context que van patir milers de catalans: l'emigració de pagès a les ciutats, on hi havia la indústria.

 • 316

  - 07/06/16

  Cap. 106 - Jordi Domingo

  Entrevista a l'advocat Jordi Domingo, portaveu de Constituïm, la plataforma que ha fet un esborrany de la futura Constitució catalana i que fa unes setmanes la va lliurar a la presidenta del Parlament. No és res definitiu i es pot discutir tot. S’hi diu com hauria de ser una Catalunya independent: sense exèrcit, sense rei i donant la importancia a les persones i al medi ambient, entre altres.

 • 315

  - 31/05/16

  Cap. 105 - Montse Barderi

  Entrevista a Montse Barderi, escriptora, periodista i llicenciada en Filosofia. Ha publicat llibres de novel·la i assaig i ‘El amor no duele’ és el seu quart llibre. Es tracta d’un llibre sobre l’amor vist des del punt de vista dels estudis de gènere i de la filosofía aristotèlica. Posa sobre la taula també les dificultats en les relacions, però amb humor.

 • 314

  - 31/05/16

  Cap. 105 - Josep Vendrell

  Entrevista a Josep Vendrell, diputat al Congrés dels Diputats i candidat a tornar-ho a ser amb la formació En Comú Podem. Provinent d’Inicitativa per Catalunya, Vendrell va ser diputat al Parlament de Catalunya entre el 2011 i el 2015. Amb ell parlarem de com es presenta una campanya electoral que canvia de la darrera precisament en què a Espanya Podemos i Izquierda Unida s’han aliat com es va fer fa uns mesos a Catalunya.

 • 313

  - 31/05/16

  Cap. 105 - Sergi Pàmies

  Entrevista a Sergi Pàmies, periodista i escriptor. I també un culé defectuós. Així ho explica al llibre que ha publicat i on parla de la seva relació amb el fútbol i amb el Barça. Al llibre fa un repàs a tot el què representa el club –des dels presidents a la manera de finançar-se- fixant-se més amb Johan Cruyff i amb les seves experiències personals.

 • 312

  - 24/05/16

  Cap. 104 - Guiomar Todó

  Entrevista a Guiomar Todó, responsable a Catalunya de Save the Children. Aquesta ONG procura que els nens estiguin ben atesos i ha estat molt crítica amb els índexs de pobresa actuals, que afecten molta canalla a Catalunya.

 • 311

  - 24/05/16

  Cap. 104 - Pablo Ignacio de Dalmases

  Entrevista a l'historiador i periodista Pablo Ignacio de Dalmases. Si algú coneix bé la historia dels saharauis, aquest és de Dalmases. Ha escrit una dotzena de llibres sobre aquesta zona i, ara que fa 40 anys de la marxa verda que va trencar la possibilitat dels saharuis de ser un país, publica ‘Sáhara español: el gran fraude. Los papeles del Coronel Rodríguez de Viguri’.

 • 310

  - 24/05/16

  Cap. 104 - Meritxell Serret

  Entrevista a la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Aviat farà mig any que Serret va arribar al departament. En aquest temps, ha pogut copsar la importància d’un sector que és molt important a Catalunya. Les empreses alimentàries representen el 21% del total i ocupen el 40% de gent, però encara hi ha deures per fer com la bona gestió dels purins.

 • 309

  - 17/05/16

  Cap. 103 - Karles Torra

  Entrevista a Karles Torra, crític musical i especialista en el surrealisme. Les dues coses queden ben explicades al llibre 'Dalirium Sonic', on parla de l’afició i coneixement de Salvador Dalí per la música i els músics, especialment del sector del rock i el jazz, les dues disciplines que Torra coneix millor.

 • 308

  - 17/05/16

  Cap. 103 - Salvador Esquena

  Entrevista a Salvador Esquena, metge i cirurgià oncològic. Ha publicat el llibre ‘En la pell del pacient’, on fa una autocrítica de la manera que tenen els metges de tractar els pacients. Hi fa un retrat acurat de cinc tipus de metges i posa en el punt de mira la manera com està organitzat el sistema sanitari, que fa que la vocació del metge quedi en un segon pla.

 • 307

  - 17/05/16

  Cap. 103 - Francisco Navarro

  Entrevista a l'economista Francisco Navarro. Fins fa poc les negociacions entre els EUA i Europa del Tractat Transantlàntic de Comerç i Inversions eren ben secretes. Ara, s’ha sabut que els EUA i els seus lobbies pressionen per poder entrar els seus productes a la UE anul·lant garanties de control. Sobre aquest tractat, parlem amb Francisco Navarro, doctor en Economia i membre del seminari d’economia critica Taifa.

 • 306

  - 10/05/16

  Cap. 102 - Pilar Sánchez

  Entrevista a Pilar Sánchez, professora i investigadora de l’ESIC Business and Marketing. Sánchez pensa que la cultura i, en concret, la religió són una variable determinant a l’hora d’entendre l’actitud d’una consumidora. Sánchez s’ha especialitzat en la relació entre una religió com l’Islam amb la manera de consumir de les musulmanes.

 • 305

  - 10/05/16

  Cap. 102 - Clara Fons

  Entrevista a Clara Fons, l’autora del llibre ‘La caputxinada’, on s’expliquen els fets que van portar a 400 estudiants a tancar-se al convent dels caputxins de Sarrià a Barcelona l’any 1966. Ara fa 50 anys d’aquell fets i Fons hi aporta la visió de com es va viure des de dins del convent i el paper que hi va tenir el seu provincial.

 • 304

  - 10/05/16

  Cap. 102 - José Martí Gómez

  Entrevista al periodista José Martí Gómez. Al llibre ‘El oficio más hermoso del mundo’, Martí Gómez fa un repàs d’una etapa que engloba el franquisme, la transició i l’actualitat. Són les memòries d’una persona nascuda l’any 1937, molt ben informada i que va treballar per al Correo Catalán, El País i La Vanguardia i que encara ara col·labora a la Cadena SER. Al seu llibre fa també reflexions sobre la professió de periodista.

 • 303

  - 03/05/16

  Cap. 101 - Jofre Martell

  Entrevista a Jofre Martell, autor del llibre 'La puta conquista de Catalunya de la iaia'

 • 302

  - 03/05/16

  Cap. 101 - Quimi Portet

  Entrevista al músic Quimi Portet, que acaba de publicar nou àlbum, Ós bipolar

 • 301

  - 03/05/16

  Cap. 101 - Josep Ginesta

  Entrevista a Josep Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies

 • 300

  - 26/04/16

  Cap. 100 - Xavier Moret

  Entrevista a Xavier Moret, periodista i escriptor especialista en llibres de viatges

 • 299

  - 26/04/16

  Cap. 100 - Marta Ter

  Entrevista a Marta Ter, especialista en la zona del Caucas Nord

 • 298

  - 26/04/16

  Cap. 100 - Gabriel Rufián

  Entrevista a Gabriel Rufián, diputat al Congrés dels Diputats per ERC

 • 297

  - 19/04/16

  Cap. 99 - Andreu Mas

  Els periodistes Jordi Grau i Andreu Mas són els autors del llibre 'Puigdemont, el President @KRLS'. Hi han explicat com és l'actual president de la Generalitat i avui en parlem amb Andreu Mas, que va coincidir amb ell a la redacció d'El Punt Diari just quan Puigdemont marxava a buscar nous horitzons l'any 1993

 • 296

  - 19/04/16

  Cap. 99 - Montse Armengou

  Monterrat Armengou i Ricard Belis són autors d'un documental que es va emetre per TV3 i que després ha estat llibre que porta per títol 'Els internats de la por'. La seva feina d'investigació ha suposat descobrir quin tracte tenien els orfes o pobres en aquests internats durant la dictadura i fins ben entrada la democràcia.

 • 295

  - 19/04/16

  Cap. 99 - Màrius Serra

  Entrevista a l'escriptor Màrius Serra. Cada any, Serra s'agafa unes setmanes de vacances per viatjar. Un d'aquests anys va anar a Hawai i d'aquí en surt la novel·la 'Res no és perfecte a Hawai', on hi desgrana una història amb misteri, amor, l'explotació d'un territori i el capità Hook com a rerafons.

 • 294

  - 12/04/16

  Cap. 98 - Joan Coma

  Entrevista al regidor de Capgirem Vic Joan Coma, investigat per l'Audiència Nacional per un pressumpte delicte d'incitació a la sedició per les paraules que va dir a la defensa de la moció de suport a la resolució rupturista del Parlament en un Ple a Vic el 9 de desembre. Aquest dimecres, el mateix Ple va aprovar una delcaració de suport a Coma. Per ara, és l'unic cas a Catalunya.

 • 293

  - 12/04/16

  Cap. 98 - Alguer Miquel

  Entrevista a Alguer Miquel, músic i cantant de Txarango. Ara no esà de gira fent concerts, però acaba de tornar d'Idomeni, a Grècia, on hi ha els refugiats arribats de diferents països en guerra que volien entrar a Europa. Ell i el seu grup ja col·laboren des de fa dos anys amb Caparan, al Senegal, on es construeix un centre cultural.

 • 292

  - 12/04/16

  Cap. 98 - Josep Ferrer

  Entrevista a Josep Ferrer, filòleg i membre del grup Koiné, autors d'un manifest on defensen que en una futura república catalana el català ha de ser la llengua oficial. La paraula Koiné vol dir lingüística i 14 professionals d'aquesta disciplina han volgut posar sobre la taula un debat que creuen imprescindible.

 • 291

  - 05/04/16

  Cap. 97 - Víctor Amela

  Entrevista al periodista Víctor Amela. Conegut per les seves entrevistes i com a crític de televisió, ha guanyat el premi Ramon Llull amb l'obra 'La filla del capità groc', que ha significat la seva consolidació com a novel·lista. Partint de la història d'un seu avantpassat, Amela recupera la figura de Tomás Penarrocha, el capità groc, mítica figura de la primera guerra carlina.

 • 290

  - 05/04/16

  Cap. 97 - Susana Falcón

  Entrevista a la periodista Susana Falcón. Marinaleda és un poble sevillà conegut per les seves lluites obreres i símbol de l'esquerra andalusa. La directora de la ràdio i la televisió d'aquest poble és Susana Falcón, d'origen argentí, i autora del llibre 'Lo dieron todo. Las luchas de Marinaleda', on destaca el paper de les dones.

 • 289

  - 05/04/16

  Cap. 97 - Jordi Sánchez

  Entrevista a Jordi Sánchez, president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

 • 288

  - 22/03/16

  Cap 96 - Sergi Grau

  Entrevista a Sergi Grau, autor de 'La invenció dels càtars'

 • 287

  - 22/03/16

  Cap. 96 - Carme Valls-Llobet

  Entrevista a Carme Valls-Llobet, endocrinòloga especialista en malalties de la dona

 • 286

  - 22/03/16

  Cap. 96 - Francesc Homs

  Entrevista a Francesc Homs, diputat de Democràcia i Llibertat al Congrés

 • 285

  - 15/03/16

  Cap. 95 - Marina Garcés

  Entrevista a la filòsofa Marina Garcés

 • 284

  - 15/03/16

  Cap. 95 - Pep Puig

  Entrevista a l'escriptor Pep Puig, premi Sant Jordi de l'any passat

 • 283

  - 15/03/16

  Cap. 95 - Carme Forcadell

  Entrevista a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell

 • 282

  - 08/03/16

  Cap. 94 - Víctor del Árbol

  Entrevista a l'escriptor Víctor del Árbol. Al seu llibre 'Abans de gairebé tot', hi ha dos protagonistes que viuen de forma turmentada: un policia i una dona a qui van assassinar la filla. Ex mosso d'Esquadra, Del Árbol té, amb aquesta, cinc novel·les publicades.

 • 281

  - 08/03/16

  Cap. 94 - Miquel Molist

  Entrevista a l'arqueòleg Miquel Molist, un dels experts més grans de l'arqueologia a Síria. Els cinc anys de guerra en aquest país, però, han estat com fer desaparèixer tota la feina que ell i un bon equip de gent van fer durant els anys noranta.

 • 280

  - 08/03/16

  Cap. 94 - Lluís Foix

  Entrevista al periodista Lluís Foix, guanyador del premi Pla amb el llibre 'Aquella porta giratòria'. El títol es refereix a la porta que donava entrada a l'edifici del carrer Pelai de La Vanguardia, el diari on ell ha treballat durant molts anys.

 • 279

  - 01/03/16

  Cap. 93 - Alfred Bosch

  Entrevista a l'aventurer Alfred Bosch. Trobar la felicitat en la incertesa. Aquesta és una de les premises que s'explica al seu darrer llibre 'L'explorador del futur'

 • 278

  - 01/03/16

  Cap. 93 - Carme Altayó

  Entrevista a Carme Altayó, especialista en la República Democràtica del Congo i membre de Justícia i Pau. Després del Mobile World Congress de Barcelona, cal tenir en compte que per fabricar els mòbils fa falta el coltà, un mineral que s'extreu del Congo i que amaga una problemàtica de guerra i misèria al darrera.

 • 277

  - 01/03/16

  Cap. 93 - Carles Porta

  Entrevista al periodista Carles Porta, guanyador del premi Godó de periodisme amb 'Li deien pare', la història de David Donet, l'home que acollia nens a casa seva i abusava d'ells.

 • 276

  - 23/02/16

  Cap. 92 - Blanca Busquets

  Entrevista a l'escriptora Blanca Busquets. 'Jardí a l'obaga' és el seu darrer llibre.

 • 275

  - 23/02/16

  Cap. 92 - Oriol Vilalta

  Entrevista a Oriol Vilalta, director general de la Fundació Pau Costa. L'entitat va néixer el gener de 2011 i té com a objectiu ser una plataforma d'informació en gestió d'incendis forestals. Porta el nom d'un dels bombers que va morir al foc d'Horta de Sant Joan l'any 2009.

 • 274

  - 23/02/16

  Cap. 92 - Jaume Cela

  Entrevista a Jaume Cela, mestre i assatgista. Ha escrit 'Apunts d'un aprenent de mestre greument jubilat', un dietari de tot un curs sense estar a les aules

 • 273

  - 16/02/16

  Cap. 91 - Mercè Arànega

  Entrevista a l'actriu Mercè Arànega

 • 272

  - 16/02/16

  Cap. 91 - Ricard de Vargas-Golarons

  Entrevista a Ricard de Vargas-Golarons, historiador, periodista i ex membre del Moviment Ibèric d'Alliberament (MIL)

 • 271

  - 16/02/16

  Cap. 91 - Rafael Vallbona

  Entrevista a l'escriptor Rafael Vallbona

 • 270

  - 09/02/16

  Cap. 90 - Núria Esponellà

  Entrevista a l'escriptora i autora de 'La filla de la neu', Núria Esponellà. La Vall de Núria estava molt aïllada fins que es va construir el cremallera. Aquest paisatge és el del nou llibre d'Esponellà, on s'hi explica una història de superació i d'amor amb la Guerra Civil de rerefons.

 • 269

  - 09/02/16

  Cap. 90 - Jordi Jubany

  Entrevista a Jordi Jubany, antropòleg, mestre i assessor digital. Amb la voràgine de les noves tecnologies ha fet un assaig on orienta les famílies per acostar-se al món digital amb més seguretat i menys neguits. Al llibre 'La familia en digital' posa l'exemple d'una família actual en què els quatre membres poden estar interactuant a la xarxa i amb pantalles.

 • 268

  - 09/02/16

  Cap. 90 - Wifredo Espina

  Entrevista al periodista i autor de 'Quan volien silenciar-me', Wifredo Espina. Als seu darrer llibre, Espina fa un repàs a la seva carrera periodística en una etapa històrica complicada, tant per l'ofec de la dictadura com per l'arribada d'una democràcia, al seu parer, imperfecte.

 • 267

  - 02/02/16

  Cap. 89 - Ramon Cotarelo

  Entrevista a Ramon Cotarelo, catedràtic emèrit de Ciències Polítiques i Sociologia

 • 266

  - 02/02/16

  Cap. 89 - Afra Blanco

  Entrevista a Afra Blanco, portaveu d'Avalot-UGT

 • 265

  - 02/02/16

  Cap. 89 - Krystyna Shreiber

  Entrevista a Krystyna Shreiber, autora del llibre 'Què en penses, Europa?'

 • 264

  - 26/01/16

  Cap. 88 - Antoni Plasència

  Entrevista al director general de l'Institut de Salut Global de Barcelona, Antoni Plasència. Està eradicat l'ebola?

 • 263

  - 26/01/16

  Cap. 88 - Manuel Milián Mestre

  Entrevista al periodista i escriptor Manuel Milián Mestre. Acaba de publicar el llibre 'Els ponts trencats'.

 • 262

  - 26/01/16

  Cap. 88 - Carles Mundó

  Entrevista al conseller de Justícia, Carles Mundó.

 • 261

  - 19/01/16

  Cap. 87 - Xavi Ayén

  Entrevista a Xavi Ayén, periodista autor del llibre 'Aquellos años del boom', sobre l'editora Carmen Balcells, que va convertir Barcelona en punt de trobada d'escriptors hispanoamericans.

 • 260

  - 19/01/16

  Cap. 87 - Ramon Sans

  Entrevista a Ramon Sans, enginyer industrial expert en energies renovables i autor del llibre 'La darrera oportunitat'.

 • 259

  - 19/01/16

  Cap. 87 - Àlex Guillamon

  Entrevista a Àlex Guillamon, responsable d'Entrepobles, entitat que s'oposa al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTCI).

 • 258

  - 12/01/16

  Cap. 86 - Enric Calpena

  Entrevista a Enric Calpena, periodista i historiador que ha publicat el llibre 'Barcelona. Una biografia'

 • 257

  - 12/01/16

  Cap. 86 - Miquel Àngel Pérez

  Entrevista a Miquel Àngel Pérez, president de l'ONG Makary-Blangoua

 • 256

  - 12/01/16

  Cap. 86 - Joaquim Carbó

  Entrevista a l'escriptor Joaquim Carbó, que ha publicat el llibre 'Va com va'

 • 255

  - 22/12/15

  Cap. 85 - Ramon Solsona

  Entrevista a l'escriptor Ramon Solsona, autor del llibre 'Marques que marquen'.

 • 254

  - 22/12/15

  Cap. 85 - Gustau Nerín

  Entrevista a Gustau Nerín, antropòleg. Autor del llibre 'Traficants d'ànimes', un assaig sobre qui eren els negrers espanyols a l'Àfrica.

 • 253

  - 22/12/15

  Cap. 85 - Carles Puigdemont

  Entrevista a Carles Puigdemont, alcalde de Girona i president de l'Associació de Municipis per la Independència.

 • 252

  - 15/12/15

  Cap. 84 - Núria Picas

  Entrevista a Núria Picas, atleta i autora del llibre 'Córrer per ser lliure'.

 • 251

  - 15/12/15

  Cap. 84 - Maria Jesús Comellas

  Entrevista a Maria Jesús Comellas, mestra i doctora en psicologia. Ha publicat el llibre 'Àvies i avis que malcrien i... eduquen'.

 • 250

  - 15/12/15

  Cap. 84 - Albert Villaró

  Entrevista a Albert Villaró, escriptor autor del llibre 'La bíblia andorrana'.

 • 249

  - 08/12/15

  Cap. 83 - Santi Giraldo

  Santi Giraldo és especialista en anàlisi de les protestes socials.

 • 248

  - 08/12/15

  Cap. 83 - Jordi Serrano

  Entrevista a Jordi Serrano, que ha publicat el llibre 'Antoni Farrés. Quan els obrers van assaltar l'Ajuntament'

 • 247

  - 08/12/15

  Cap. 83 - Xavier Montanyà

  Entrevista a Xavier Montanyà, autor del llibre 'El cas Vinader'

 • 246

  - 01/12/15

  Cap .82 - Xavier Casanovas

  Entrevista a Xavier Casanovas, coordinador de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària.

 • 245

  - 01/12/15

  Cap. 82 - Lluc Salellas

  Entrevista a Lluc Salellas, regidor de la CUP a Girona i autor del llibre 'El franquisme que no marxa'.

 • 244

  - 01/12/15

  Cap. 82 - Marta Rovira

  Entrevista a Marta Rovira, secretària general d'ERC i portaveu del grup parlamentari de Junts pel Sí.

 • 243

  - 24/11/15

  Cap. 81 - Francesc Bailón

  Francesc Bailón és llicenciat en Geografia i Història i està especialitzat en atropologia cultural inuit. També exerceix com a guia cultural de viatges a l’Àrtic; això l’ha portat a fer-hi una quinzena d’expedicions. És autor de diverses publicacions entre les quals “Los inuit cazadores del Norte” que és la darrera que ha publicat.

 • 242

  - 24/11/15

  Cap. 81 - Dolors Rodríguez

  Dolors Rodríguez és diplomada en Infermeria i llicenciada en Antropologia Social i Cultural. És membre fundadora de la Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere de la Corporació Sanitària Clínic. En aquest sentit, ha elaborat protocols i guies d’actuació en l’àmbit de la Violència de Gènere. Rodríguez és membre de la Xarxa de Dones per la Salut.

 • 241

  - 24/11/15

  Cap. 81 - Jordi Graupera

  Entrevista la periodista i filòsof Jordi Graupera

 • 240

  - 17/11/15

  Cap. 80 - Jordi Borràs

  Entrevista al fotoperiodista Jordi Borràs, autor del llibre 'Plus ultra, una crònica gràfica de l'espanyolisme a Catalunya'

 • 239

  - 17/11/15

  Cap. 80 - Òscar Cadiach

  Entrevista a l'alpinista Òscar Cadiach, que vol coronar els catorze vuit mil del planeta

 • 238

  - 17/11/15

  Cap. 80 - Jordi Bordas

  Entrevista al periodista Jordi Bordas, coautor del llibre 'Objetivo: califato universal'

 • 237

  - 10/11/15

  Cap. 79 - Martí Domínguez

  Martí Domínguez és periodista i ha publicat el llibre 'La sega'. Un nen que creix en un poble de muntanya als anys 50 explica la història de la seva família, víctima de la lluita entre els guàrdies civils i els maquis.

 • 236

  - 10/11/15

  Cap. 79 - Joan Miquel Oliver

  Entrevista a Joan Miquel Oliver, cantant i escriptor

 • 235

  - 10/11/15

  Cap. 79 - Francesc Homs

  Entrevista a Francesc Homs, conseller de la Presidència en funcions i candidat de CDC al Congrés de Diputats

 • 234

  - 03/11/15

  Cap. 78 - Josep Masabeu

  Pedagog i historiador. Ha publicat el llibre 'Escribà de Balaguer a Catalunya. Petjades de Sant Josepmaria'

 • 233

  - 03/11/15

  Cap. 78 - Anna Carpena

  Entrevista a Anna Carpena, mestra especialitzada en educació especial i educació socioemocional. Ha publicat el llibre 'L'educació de l'empatia és possible'

 • 232

  - 03/11/15

  Cap. 78 - Jaume Botey

  Jaume Botey és antropòleg i professor d'història. Parla de la crisi econòmica i la globalització

 • 231

  - 27/10/15

  Cap. 77 - Antoni Dalmau

  Entrevista a Antoni Dalmau, historiador i escriptor. Està publicant una sèrie de llibres on explica els set pecats capitals lligats a la història de Catalunya.

 • 230

  - 27/10/15

  Cap. 77 - Àngel Miret

  Entrevista a Àngel Miret, coordinador del comitè català d'ajut als refugiats.

 • 229

  - 27/10/15

  Cap. 77 - Ramon Espadaler

  Entrevista a Ramon Espadaler, secretari general d'Unió Democràtica.

 • 228

  - 20/10/15

  Cap. 76 - Xavier Trabado

  Entrevista a Xavier Trabado, president de la Federació de Salut Mental de Catalunya.

 • 227

  - 20/10/15

  Cap. 76 - Víctor Gay Zaragoza

  Entrevista a Víctor Gay Zaragoza, autor del llibre 'El defensor', sobre l'advocat de Lluís Companys.

 • 226

  - 20/10/15

  Cap. 76 - Jordi Camí

  Entrevista a Jordi Camí, director general de la Fundació Pasqual Maragall.

 • 225

  - 13/10/15

  Cap. 75 - Marc Antoni Malagarriga

  Entrevista a Marc Antoni Malagarriga, fundador del banc d'ADN per a víctimes de la Guerra Civil.

 • 224

  - 13/10/15

  Cap. 75 - Joan Grimalt

  Entrevista a Joan Grimalt, doctor en ciències químiques i expert en canvi climàtic.

 • 223

  - 13/10/15

  Cap. 75 - Miquel Puig

  Entrevista a l'economista Miquel Puig, autor del llibre 'Un bon país no és un país low cost'.

 • 222

  - 06/10/15

  Cap. 74 - Enric Vila

  Entrevista a Enric Vila, periodista i escriptor que ha publicat el llibre 'Un estiu a les trinxeres', on reflexiona sobre el procés independentista de Catalunya.

 • 221

  - 06/10/15

  Cap. 74 - Josep M Francino

  Entrevista a Josep M Francino, periodista i músic. Expert en els Beatles. Ha publicat 'Beatlemania. Una crònica personal'

 • 220

  - 06/10/15

  Cap. 74 - Rafel Nadal

  Entrevista a Rafel Nadal, periodista i escriptor que acaba de publicar 'La maledicció dels Palmisano', la seva tercera novel·la.

 • 219

  - 29/09/15

  Cap. 73 - Josep Calvet

  Josep Calvet és historiador i ha coordinat un llibre on es recullen les històries de diverses persones d'origen jueu que es van refugiar entre els anys 1933 i 1958 a Barcelona per evitar el règim nazi. També ha publicat 'Huyendo del holocausto', on explica el cas dels jueus que passaven per l'Alt Pirineu fugint dels nazis

 • 218

  - 29/09/15

  Cap. 73 - Oriol Illa

  Oriol Illa és president de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. També és director general de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.

 • 217

  - 29/09/15

  Cap. 73 - Najat El Hachmi

  Escriptora. Ha publicat 'La filla estrangera', amb el qual ha guanyat el premi Sant Joan de novel·la

 • 216

  - 30/06/15

  Cap. 72 - Entrevista a David Cirici

  Entrevista a David Cirici, escriptor i autor del llibre 'El lladre del Guernica'.

 • 215

  - 30/06/15

  Cap. 72 - Laia de Ahumada

  Entrevista a Laia de Ahumada, escriptora especialista en espiritualitat.

 • 214

  - 30/06/15

  Cap. 72 - Enric Garriga

  Entrevista a Enric Garriga, president de l'Amical de Mauthausen.

 • 213

  - 23/06/15

  Cap. 71 - Jaume Funes

  Entrevista al pedagog Jaume Funes, autor del llibre 'Cal fer deures?'.

 • 212

  - 23/06/15

  Cap. 71 - Simona Levi

  Entrevista a l'activista i membre de la Xnet Simona Levi.

 • 211

  - 23/06/15

  Cap. 71 - Ramon Fontserè

  Entrevista a Ramon Fontserè, actor i director d'Els Joglars.

 • 210

  - 16/06/15

  Cap. 70 - Albert Claret

  Entrevista a Albert Claret, autor del llibre 'Tot el poder als joves'.

 • 209

  - 16/06/15

  Cap. 70 - Valentí Puig

  Valentí Puig, escriptor, que ha publicat el llibre 'Dones que dormen'.

 • 208

  - 16/06/15

  Cap. 70 - Maria Josep Feliu

  Entrevista Maria Josep Feliu, secretària de relacions amb l'Administració de Justícia de la Generalitat.

 • 207

  - 09/06/15

  Cap. 69 - Joan Segalés

  Entrevista a Joan Segalés, membre de Vol-Ras.

 • 206

  - 09/06/15

  Cap. 69 - Núria Terribas

  Entrevista a Núria Terribas, directora de la càtedra de Bioètica de la Universitat de Vic.

 • 205

  - 09/06/15

  Cap. 69 - Gabriel Ginebra

  Entrevista a Gabriel Ginebra, doctor en Organització d'Empreses d'IESE.

 • 204

  - 02/06/15

  Cap. 68 - Antoni d'Armengol

  El periodista Antoni d'Armengol ha dirigit el documental Els catalans de Guinea, i n'ha publicat un llibre.

 • 203

  - 02/06/15

  Cap. 68 - Joan Frank Charansonnet

  Entrevista a l'actor i director de cinema Joan Frank Charansonnet, que parla de la seva pel·lícula 'Ànima'

 • 202

  - 02/06/15

  Cap. 68 - Albert Sáez

  Entrevista la periodista Albet Sáez, que ha publicat el llibre 'El periodisme després de twitter'

 • 201

  - 26/05/15

  Cap. 67 - Xavier Goula

  Entrevista a Xavier Goula, responsable del Departament de sismologia de la Generalitat.

 • 200

  - 26/05/15

  Cap. 67 - Pere Ríos

  Entrevista al periodista Pere Ríos, autor del llibre 'Banca Catalana. Caso abierto'.

 • 199

  - 26/05/15

  Cap. 67 - Joan-Lluís Bozzo

  Entrevista a un dels fundadors de Dagoll-Dagom, Joan-LLuís Bozzo.

 • 198

  - 19/05/15

  Cap. 66 - Ramon Miravitllas

  Entrevista al periodista Ramon Miravitllas.

 • 197

  - 19/05/15

  Cap. 66 - Ramon Erra

  Entrevista a Ramon Erra, escriptor, autor del llibre 'Far west gitano'.

 • 196

  - 19/05/15

  Cap. 66 - Guillem Martí

  Entrevista a Guillem Martí, autor del llibre 'Cremeu Barcelona'.

 • 195

  - 12/05/15

  Cap. 65 - Jordi Bosch

  Entrevista a Jordi Bosch, viatge i coneixedor de la Índia i el Nepal.

 • 194

  - 12/05/15

  Cap. 65 - Magí Sunyer

  Entrevista al filòleg Magí Sunyer, autor del llibre 'Mites per a una nació'.

 • 193

  - 12/05/15

  Cap. 65 - Miquel Fañanás

  Entrevista a l'escriptor Miquel Fañanás, autor del llibre 'El gran Inquisidor'.

 • 192

  - 28/04/15

  Cap. 64 - Martí Gironell

  Entrevista a Martí Gironell, periodista i escriptor.

 • 191

  - 28/04/15

  Cap. 64 - Vladimir de Semir

  Entrevista al periodista Vladimir de Semir, especialitzat en la difusió de la ciència.

 • 190

  - 28/04/15

  Cap. 64 - Antonio Turiel

  Entrevista al científic Antonio Turiel, investigador del CSIC i impulsor de la teoria de l'Oil Crash.

 • 189

  - 21/04/15

  Cap. 63 - Donat Putx

  Entrevista al periodista Donat Putx, autor del llibre El comptador d'estrelles.

 • 188

  - 21/04/15

  Cap. 63 - Salvador Milà

  Entrevista a Salvador Milà, diputat d'ICV al Parlament.

 • 187

  - 21/04/15

  Cap. 63 - Indira Ranamagar

  Entrevista a Indira Ranamagar, fundadora d'una ONG d'ajuda a nens presoners del Nepal.

 • 186

  - 14/04/15

  Cap. 62 - Joan Cal

  Entrevista a Joan Cal.

 • 185

  - 14/04/15

  Cap. 62 - Miguel Pajares

  Entrevista a Miguel Pajares.

 • 184

  - 14/04/15

  Cap. 62 - Xavier Bosch

  Entrevista al periodista i escriptor Xavier Bosch.

 • 183

  - 31/03/15

  Cap. 61 - Jaume Rodri

  Entrevista a l'artista i teòleg Jaume Rodri, que ha publicat el llibre 'Jesús busca Jesús'.

 • 182

  - 31/03/15

  Cap. 61 - Núria Empez

  Entrevista a l'antropòloga Núria Empez, coordinador del llibre 'Dejadnos crecer'.

 • 181

  - 31/03/15

  Cap. 61 - Xavier Alegre

  Entrevista al teòleg Xavier Alegre.

 • 180

  - 24/03/15

  Cap. 60 - part 3_Pere Colomer

  Entrevista a Pere Colomer, historiador que ha estudiat la història de l'empresa Fabra i Coats.

 • 179

  - 24/03/15

  Cap. 60 - part 2_Joan Carreras

  Entrevista a Joan Carreras, premi Sant Jordi de novel·la amb el llibre 'L'àliga negra'

 • 178

  - 24/03/15

  Cap. 60 - Part 1_Antoni Puigverd

  Entrevista a Antoni Puigverd, escriptor i autor del llibre 'La finestra discreta'

 • 177

  - 17/03/15

  Cap. 59 - Miquel Molins

  Entrevista a Miquel Molins, director general d'Agricultura i Ramaderia de la Generalitat.

 • 176

  - 17/03/15

  Cap. 59 - Pau Vidal

  Entrevista a Pau Vidal, filòleg i autor del llibre 'El bilingüisme mata'.

 • 175

  - 17/03/15

  Cap. 59 - Adolf Tobeña

  Entrevista a Adolf Tobeña, catedràtic de Psicologia Mèdica i Psiquiatria.

 • 174

  - 10/03/15

  Cap. 58 - Lluís Busquets

  Entrevista a l'escriptor i filòsof Lluís Busquets.

 • 173

  - 10/03/15

  Cap. 58 - Xavier Querol

  Entrevista a Xavier Querol, investigador i expert en contaminació de l'Institut de Diagnosi Ambiental del Consejo Superior de Investigaciones Científicas.

 • 172

  - 10/03/15

  Cap. 58 - Rocío Martínez-Sampere

  Entrevista a la diputada del PSC Rocío Martínez-Sampere.

 • 171

  - 03/03/15

  Cap. 57 - Elena Crespi

  Entrevista a Elena Crespi, psicòloga i autora del llibre 'Parlem de sexe a casa'.

 • 170

  - 03/03/15

  Cap. 57 - Manel Joseph

  Entrevista a Manel Joseph, cantant i fundador de l'Orquestra Plateria.

 • 169

  - 03/03/15

  Cap. 57 - Andreu Carranza

  Entrevista a Andreu Carranza, escriptor i autor del llibre sobre Jacint Verdaguer 'El poeta del poble'.

 • 168

  - 24/02/15

  Cap. 56 - Pere Planesas

  Entrevista a Pere Planesas, doctor en física i astrònom

 • 167

  - 24/02/15

  Cap. 56 - Santi Martínez

  Entrevista a Santi Martínez, director executiu d'Estabanell Energia.

 • 166

  - 24/02/15

  Cap. 56 - Joan Ignasi Capellas

  Entrevista a Joan Ignasi Capellas, autor del llibre "La hisenda catalana".

 • 165

  - 17/02/15

  Cap. 55 - Marcel Gorgori

  Entrevista al periodista especialitzat en òpera Marcel Gorgori.

 • 164

  - 17/02/15

  Cap. 55 - Josep M Borràs

  Entrevista a Josep M Borràs, director del Pla Director d'Oncologia de Catalunya.

 • 163

  - 17/02/15

  Cap. 55 - Toni Sala

  Entrevista a Toni Sala, autor del llibre 'El cas pujol. Reflexions sobre el terreny'.

 • 162

  - 10/02/15

  Cap. 54 - Gerard Vélez

  Entrevista a Gerard Vélez, especialista en competències digitals per a les empreses.

 • 161

  - 10/02/15

  Cap. 54 - Francesc Canosa

  Entrevista a Francesc Canosa, autor del llibre 'Fumar-se el franquisme. La Catalunya caliquenyo'.

 • 160

  - 10/02/15

  Cap. 54 - Joan Margarit

  Entrevista al poeta Joan Margarit.

 • 159

  - 03/02/15

  Cap. 53 - Ramon Pascual

  Entrevista Ramon Pascual, director Coop57.

 • 158

  - 03/02/15

  Cap. 53 - Darío Balula

  Entrevista al missioner Darío Balula.

 • 157

  - 03/02/15

  Cap. 53 - Feliu Formosa

  Entrevista a l'escriptor Feliu Formosa.

 • 156

  - 27/01/15

  Cap. 52 - Gemma Garcia

  Entrevista a la periodista Gemma Garcia, autor del llibre 'Els senyors del boom', que parla sobre el boom immobiliari.

 • 155

  - 27/01/15

  Cap. 52 - Xavier Melgarejo

  Xavier Melgarejo, pedagog expert en el model educatiu de Finlàndia. Ha publicat el llibre 'Gràcies Finlàndia'.

 • 154

  - 27/01/15

  Cap. 52 - Pere Macias

  Pere Macias, diputat de CiU al Congrés i coautor del llibre 'Infraestructures d'Estat'.

 • 153

  - 20/01/15

  Cap. 51 - Jordi Marí

  Entrevista a Jordi Marí, president de Finançament Ètic i Solidari (FETS).

 • 152

  - 20/01/15

  Cap. 51 - Josep Manuel Busqueta

  Entrevista a Josep Manuel Busqueta, economista i pastisser.

 • 151

  - 20/01/15

  Cap. 51 - Andreu Domingo

  Entrevista al sociòleg Andreu Domingo, subdirector del Centre d'Estudis Demogràfics

 • 150

  - 13/01/15

  Cap. 50 - Assumpció Salat

  Assumpció Salat, psicòloga.

 • 149

  - 13/01/15

  Cap. 50 - Enric Morist

  Enric Morist, coordinador general Creu Roja Catalunya.

 • 148

  - 13/01/15

  Cap. 50 - Ernest Maragall

  Entrevista a Ernest Maragall, diputat al Parlament Europeu.

 • 147

  - 23/12/14

  Cap. 49 - Llorenç Planagumà

  Entrevista a Llorenç Planagumà, coordinador del Centre per la Sostenibilitat territorial.

 • 146

  - 23/12/14

  Cap. 49 - Fabian Mohedano

  Entrevista Fabian Mohedano, impulsor de la iniciativa per un canvi d'horaris Ara és l'hora.

 • 145

  - 23/12/14

  Cap. 49 - Xavier Pla

  Entrevista Xavier Pla, director càtedra Josep Pla Universitat de Girona.

 • 144

  - 16/12/14

  Cap. 48 - Francesc Serés

  Entrevista amb Francesc Serés, autor del llibre La pell de la frontera.

 • 143

  - 16/12/14

  Cap. 48 - Manel Arroyo

  Entrevista amb Manel Arroyo, vicepresident del FC Barcelona.

 • 142

  - 16/12/14

  Cap. 48 - Joa Coscubiela

  Entrevista amb Joan Coscubiela, diputat al Congrés.

 • 141

  - 09/12/14

  Cap. 47 - Lluís Carbonell

  Entrevista a Lluís Carbonell, autor del llibre 'Damià el cartoixà'.

 • 140

  - 09/12/14

  Cap. 47 - Pep Sala

  Entrevista a Pep Sala, músic que acaba de treure el seu darrer disc 'PS'.

 • 139

  - 09/12/14

  Cap. 47 - Marta Rovira

  Marta Rovira, secretària general d'ERC.

 • 138

  - 02/12/14

  Cap.46 - Abel Pié

  Entrevista a Abel Pié, president del Consell de l'Advocacia Catalana.

 • 137

  - 02/12/14

  Cap.46 - Jordi Marsal

  Entrevista a Jordi Marsal, autor del llibre 'Castor: la bombolla sísmica'.

 • 136

  - 02/12/14

  Cap. 46 - Francesc-Marc Álvaro

  Entrevista al periodista Francesc-Marc Álvaro, que acaba de reeditar el llibre 'Ara sí que toca'.

 • 135

  - 25/11/14

  Cap. 45 - Emilio Pérez de Rozas

  Entrevista al periodista Emilio Pérez de Rozas.

 • 134

  - 25/11/14

  Cap. 45 - Maria Barbal

  Entrevista Maria Barbal, escriptora.

 • 133

  - 25/11/14

  Cap.45 - Miquel Iceta

  Entrevista Miquel Iceta, primer secretari PSC.

 • 132

  - 18/11/14

  Cap 44 - Manuel Forcano

  Entrevista a Manuel Forcano, autor del llibre 'Els jueus catalans'.

 • 131

  - 18/11/14

  Cap 44 - Marta Trayner

  Entrevista a Marta Trayner, metgessa i delegada internacional de Creu Roja.

 • 130

  - 18/11/14

  Cap 44 - Carles Casajuana

  Entrevista a Carles Casajuana, diplomàtic i escriptor. Ha publicat 'Les lleis del castell', amb el qual ha guanyat el premi Godó de reporterisme i assaig periodístic.

 • 129

  - 11/11/14

  Cap 43 - Carles Mundó

  Entrevista Carles Mundó, impulsor de Dret.cat.

 • 128

  - 11/11/14

  Cap 43 - Tania Juste

  Entrevista a l'escriptora Tania Juste.

 • 127

  - 11/11/14

  Cap 43 - Rafael Ribó

  Entrevista a Rafael Ribó, Síndic de Greuges.

 • 126

  - 04/11/14

  Cap 42 - Aleix Sarri

  Entrevista Aleix Sarri, assessor al Parlament Europeu i autor del llibre 'La Unió Europea en perill'.

 • 125

  - 04/11/14

  Cap 42 - Santi Vilanova

  Entrevista al periodista i ecologista Santi Vilanova.

 • 124

  - 04/11/14

  Cap 42 - Vicenç Villatoro

  Entrevista al periodista i escriptor Vicenç Villatoro, que ha publicat el llibre 'Un home que se'n va'.

 • 123

  - 28/10/14

  Cap 41 - Jaume Fàbrega

  Entrevista a l'historiador i gastrònom Jaume Fàbrega, autor d'un llibre sobre la cuina del 1714.

 • 122

  - 28/10/14

  Cap 41 - Francesc Puigpelat

  Entrevista al periodista i escriptor Francesc Puigpelat, autor de la novel·la 'Els últims dies del general Prim'.

 • 121

  - 28/10/14

  Cap 41- Guillermo Luis Chantada

  Entrevista a Guillermo Luis Chantada, metge pediatre i oncòleg.

 • 120

  - 21/10/14

  Cap. 40 - Josep Rull

  Entrevista a Josep Rull, secretari general de CDC.

 • 119

  - 21/10/14

  Cap. 40 - Ferran Martínez

  Entrevista a l'exjugador de bàsquet Ferran Martínez, assessor financer.

 • 118

  - 21/10/14

  Cap. 40 - Julio Manrique

  Entrevista a l'actor Julio Manrique, per parlar de l'espectacle inaugural del Festival Shakespeare de Barcelona, Timó d'Atenes.

 • 117

  - 14/10/14

  Cap. 39 - Arnau González

  Entrevista a l'historiador Arnau González, un dels coordinadors del llibre '6 d'octubre, la desfeta de la revolució catalanista de 1934'.

 • 116

  - 14/10/14

  Cap. 39 - Àlex Daudén

  Entrevista a Àlex Daudén, coordinador general d'Aicec-Adicae, de defensa dels consumidors.

 • 115

  - 14/10/14

  Cap. 39 - Xavier Rubert de Ventós

  Entrevista al filòsof Xavier Rubert de Ventós.

 • 114

  - 07/10/14

  Cap. 38 - Ivan Serrano

  Entrevista a Ivan Serrano, doctor en ciències Polítiques i expert en nacionalismes.

 • 113

  - 07/10/14

  Cap. 38 - Salvador Giner

  Entrevista al sociòleg Salvador Giner.

 • 112

  - 07/10/14

  Cap. 38 - Montserrat Tura

  Entrevista a Montserrat Tura, exconsellera de la Generalitat i autora del llibre 'Estirant el fil'.

 • 111

  - 30/09/14

  Cap. 37 - Anton Gasol

  Entrevista a Anton Gasol, un dels economistes que ha estudiat la viabilitat d'una Catalunya independent.

 • 110

  - 30/09/14

  Cap. 37 - Mercè Boada

  Entrevista a Mercè Boada, responsable de l'Àrea de Malalties Neurodegeneratives de l'Hospital Vall d'Hebron.

 • 109

  - 30/09/14

  Cap. 37 - Joan Esculies

  Entrevista a l'historiador Joan Esculies, autor del llibre 'Evitar l'error de Companys'.

 • 108

  - 01/07/14

  Cap. 36 - 3 PART

  Entrevista a Josep M Figueres, historiador i expert en 'La veu de Catalunya'

 • 107

  - 01/07/14

  Cap. 36 - 2 PART

  Entrevista a Xavier Formiguera, metge especialista en obesitat

 • 106

  - 01/07/14

  Cap. 36 - 1 PART

  Entrevista a Enric Palau, codirector del Sónar

 • 105

  - 24/06/14

  Cap. 35 - 3 PART

  Xavier Gual, periodista i autor del llibre 'El món (no) és un lloc perillós'

 • 104

  - 24/06/14

  Cap. 35 - 2 PART

  Miquel Àngel Velasco, historiador i autor de la biografia de Manuel Serra i Moret

 • 103

  - 24/06/14

  Cap. 35 - 1 PART

  Entrevista a Pepa Plana, pallassa

 • 102

  - 17/06/14

  Cap. 34 - 3 PART

  Entrevista a Lluís Costa, historiador i autor del llibre 'Cuba i el catalanisme: entre l'autonomia i la independència'

 • 101

  - 17/06/14

  Cap. 34 - 2 PART

  Entrevista al periodista Llibert Ferri

 • 100

  - 17/06/14

  Cap. 34 - 1 PART

  Entrevista a Antoni Abad, president de la CECOT

 • 99

  - 10/06/14

  Cap. 33 - 3 part

  Entrevista a Inger Enkvist, professora de la Universitat de Lunds (Suècia) i especialista en pedagogia comparada

 • 98

  - 10/06/14

  Cap. 33 - 2 part

  Entrevista a Pere Aragonès, diputat d'ERC al Parlament de Catalunya i autor del llibre 'Coses del BOE'

 • 97

  - 10/06/14

  Cap. 33 - 1 part

  Entrevista a Bonaventura Clotet, cap de la Unitat de VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol, i director de l'Institut de Recerca de la Sida IrisCaixa.

 • 96

  - 03/06/14

  Cap. 32 - 3 part

  Entrevista a l'historiador Jordi Serrano, que ha publicat el llibre 'Sabadell destil·lat'

 • 95

  - 03/06/14

  Cap. 32 - 2 part

  Entrevista a l'escriptor Vicenç Pagès, premi Sant Jordi per la novel·la 'Dies de frontera'

 • 94

  - 03/06/14

  Cap. 32 - 1 part

  Entrevista a Montserrat Tura, exconsellera de la Generalitat i militant del sector crític del PSC

 • 93

  - 27/05/14

  Cap 31 - 3 part

  Entrevista a Manel Moles, autor del llibre 'No vull anar a l'escola'

 • 92

  - 27/05/14

  Cap. 31 -2 part

  Entrevista a Joan Sala, fundador de Verkami

 • 91

  - 27/05/14

  Cap. 31 - 1 part

  Entrevista a Marc Prat, secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals

 • 90

  - 20/05/14

  Cap. 30 - 3 part

  Entrevista a l'escriptor Quim Masferrer

 • 89

  - 20/05/14

  Cap. 30 - 2 part

  Eva Piquer, escriptora i periodista

 • 88

  - 20/05/14

  Cap. 30 - 1 part

  Entrevista a Johan Haggman, responsable d'events de multilingüisme a la Comissió Europea

 • 87

  - 13/05/14

  Cap 29 - 3 part

  Entrevista a Na Pai, sobrenom d'un dels autors del llibre "En defensa d'Afrodita. Contra la cultura de la monogàmia".

 • 86

  - 13/05/14

  Cap 29 - 2 part

  Entrevista a l'escriptor Rafael Vallbona. Ha publicat el llibre 'El tant per cent', una novel·la negra sobre la corrupció urbanística.

 • 85

  - 13/05/14

  Cap 29 - 1 part

  Entrevista a Sílvia Espinosa, autora del llibre 'Dones de ràdio'.

 • 84

  - 06/05/14

  Cap 28 - 3 part

  Entrevista Antoni López Massó, autor del llibre L'home dels ulls grossos

 • 83

  - 06/05/14

  Cap 28 - 2 part

  Entrevista José Maria Casasnovas, president de la Comissió d'Energia del Col·legi

 • 82

  - 06/05/14

  Cap 28 - 1 part

  Entrevista a Joan Colom, president del Consell Català del Moviment Europeu

 • 81

  - 29/04/14

  Cap 27 - 3 part

  Entrevista a Joaquim Molas, catedràtic de Llengua i Literatura Catalana

 • 80

  - 29/04/14

  Cap 27 - 2 part

  Entrevista a Oriol Falguera, autor del llibre 'L'Exèrcit Popular Català'

 • 79

  - 29/04/14

  Cap. 27 - 1 part

  Entrevista al magistrat Santiago Vidal

 • 78

  - 15/04/14

  Cap 26 - 3 part

  Entrevista a l'escriptora Maria Carme Roca, autora del llibre 'L'enigma Colom'

 • 77

  - 15/04/14

  Cap 26 - 2 part

  Entrevista a Joan Vila, empresari i autor del llibre 'La crisi des de la trinxera'

 • 76

  - 15/04/14

  Cap 26 - 1 part

  Entrevista a Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona

 • 75

  - 08/04/14

  Cap 25 - 3 part

  Entrevista a Núria Bàguena, gastrònoma especialista en cuina històrica.

 • 74

  - 08/04/14

  Cap 25 - 2 part

  Entrevista al filòleg Francesc Codina, degà de la Facultat d'Eduació de la Universitat de Vic Central de Catalunya

 • 73

  - 08/04/14

  Cap 25 - 1 part

  Entrevista Pilar Senpau, metge dietista i autora del llibre Gent que plora en silenci

 • 72

  - 01/04/14

  Cap 24 - 3 part

  Entrevista a Enric Calpena, periodista, director del programa 'En guàrdia' de Catalunya Ràdio i autor del llibre Memòria de Sang.

 • 71

  - 01/04/14

  Cap 24 - 2 part

  Entrevista a l'escriptora Care Santos, guanyadora del premi Ramon Llull amb el llibre 'Desig de xocolata'

 • 70

  - 01/04/14

  Cap 24 - 1 part

  Entrevista a Toni Comín, impulsor de l'Associació Socialisme, Catalunya i Llibertat

 • 69

  - 25/03/14

  Cap 23 - 3 part

  Entrevista a Vladimir Zaiats, professor de la UVic d'origen ucrainès

 • 68

  - 25/03/14

  Cap 23 - 2 part

  Entrevista a l'historiador Joaquim Albareda

 • 67

  - 25/03/14

  Cap. 23- 1 part

  Entrevista a Joan Herrera, diputat i coordinador nacional d'ICV

 • 66

  - 18/03/14

  Cap. 22 - 3 part

  Entrevista a Ruben Sánchez, psicòleg, sobre la violència masclista

 • 65

  - 18/03/14

  Cap. 22 - 2 part

  Entrevista al periodista Jordi Mercader, periodista autor del llibre 'Quan els nois amb corbata no anaven a la presó'

 • 64

  - 18/03/14

  Cap. 22 - 1 part

  Entrevista a Manuel Corachán, especialista en medicina tropical i africanista

 • 63

  - 11/03/14

  Cap. 21 - 3 part

  Entrevista a l'escriptor Albert Villaró

 • 62

  - 11/03/14

  Cap. 21 - 2 part

  Entrevista a Jordi Panyella, periodista autor del llibre 'Salvador Puig Antich, cas obert'

 • 61

  - 11/03/14

  Cap. 21 - 1 part

  Entrevista a Marta Rovira, secretària general d'ERC

 • 60

  - 04/03/14

  Cap 20 - 3 part

  Entrevista a César Molinas, economista i matemàtic.

 • 59

  - 04/03/14

  Cap. 20 - 2 part

  Entrevista a l'escriptor i periodista Xavier Bosch.

 • 58

  - 04/03/14

  Cap. 20 - 1 part

  Entrevista a Francesc Homs, conseller de la Presidència.

 • 57

  - 25/02/14

  Cap. 19 - 3 part

  Entrevista a l'enginyer i biòleg Jordi Baucells, expert en gestió dels excedents de purins.

 • 56

  - 25/02/14

  Cap. 19 - 2 part

  Entrevista a la sociòloga Marina Subirats.

 • 55

  - 25/02/14

  Cap. 19 - 1 part

  Entrevista al periodista i escriptor Manuel Cuyàs, que acaba de publicar el llibre de memòries 'El nét del pirat'

 • 54

  - 18/02/14

  Cap. 18 - 3 part

  Entrevista Xavier Hernández, historiador especialista en la Guerra de Successió.

 • 53

  - 18/02/14

  Cap. 18 - 2 part

  Entrevista al neuròleg i antropòleg Enric Bufill, que ha estudiat les causes de l'alzheimer

 • 52

  - 18/02/14

  Cap. 18 - 1 part

  Entrevista a Joan Villarroya, historiador expert en la Guerra Civil espanyola

 • 51

  - 11/02/14

  Cap. 17 - 3 part

  Entrevista a Joan Manuel del Pozo, exconseller de la Generalitat i professor, que acaba de publicar el llibre 'Educacionari'

 • 50

  - 11/02/14

  Cap. 17 - 2 part

  Entrevista al periodista Gaspar Hernández

 • 49

  - 11/02/14

  Cap. 17 - 1 part

  Entrevista Joaquim Nadal, exconseller de la Generalitat i autor del llibre 'Testimoni de càrrec'

 • 48

  - 04/02/14

  Cap. 16 - 3 part

  Entrevista a Pedro Montes, economista que proposa la sortida d'Espanya de l'euro

 • 47

  - 04/02/14

  Cap. 16 - 2 part

  Entrevista a Nico Valle, periodista corresponsal de guerra

 • 46

  - 04/02/14

  Cap. 16 - 1 part

  Entrevista a Marina Geli, diputada del PSC

 • 45

  - 28/01/14

  Cap. 15 - 3 PART

  Entrevista a l'escriptor Joan-Lluís Lluís

 • 44

  - 28/01/14

  Cap. 15 - 2 PART

  Entrevista a Eduardo Reyes, president de l'associació Súmate

 • 43

  - 28/01/14

  Cap. 15 - 1 PART

  Entrevista a Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO

 • 42

  - 21/01/14

  Cap. 14 - 3 PART

  Entrevista a l'expert en morositat Pere Brachfield

 • 41

  - 21/01/14

  Cap. 14 - 2 PART

  Entrevista a Elena Marisa Brandolini, periodista i economista. Autora de 'Catalunya-Espanya, il difficile incastro'.

 • 40

  - 21/01/14

  Cap. 14 - 1 PART

  Entrevista a Maria Victòria Molins, autora del llibre 'El regal de la vida'

 • 39

  - 14/01/14

  Cap 13 - 3 part

  Entrevista a Ramon Sans, enginyer industrial i coautor del llibre "El colapse és evitable".

 • 38

  - 14/01/14

  Cap 13 - 2 part

  Entrevista a Joan Babeli Shawa, català d'origen sirià

 • 37

  - 14/01/14

  Cap 13 - 1 part

  Entrevista Sílvia Ventura, magistrada

 • 36

  - 07/01/14

  Cap 12 - 3 part

  Entrevista a Ton Mata, director general de caves Recaredo.

 • 35

  - 07/01/14

  Cap 12 - 2 part

  Entrevista Pere Franch, periodista recent guanyador del 30è Premi d'assaig Josep Vallverdú amb l'obra 'La guerra explicada des del Despatx Oval'.

 • 34

  - 07/01/14

  Cap 12 - 1 part

  Entrevista a la cantant Nina

 • 33

  - 24/12/13

  Cap 11 - 3 part

  Entrevista a Antoni Segura, catedràtic d'història contemporània i director del Centre d'Estudis Històrics Internacionals.

 • 32

  - 24/12/13

  Cap 11 - 2 part

  Entrevista a Guillem Gisbert, cantant de Manel.

 • 31

  - 24/12/13

  Cap 11 - 1 part

  Entrevista a Joan Ridao, autor del llibre "Contra la corrupció".

 • 30

  - 17/12/13

  Cap 10 - 3 part

  Entrevista a Ignasi Casals, mestre i autor del llibre 'Nascola'

 • 29

  - 17/12/13

  Cap 10 - 2 part

  Entrevista Ernest Urtasun, diplomàtic i candidat a les primàries d'ICV a les europees.

 • 28

  - 17/12/13

  Cap 10 - 1 part

  Entrevista a Santiago Niño Becerra, catedràtic d'estructura econòmica

 • 27

  - 10/12/13

  cap 9 - 3 part

  Cristina Sala, dissenyadora de perfums

 • 26

  - 10/12/13

  cap 9 - 2 part

  Entrevista a Joni D., autor del llibre 'Grups autònoms. Una crònica armada de la transacció democràtica'

 • 25

  - 10/12/13

  cap 9 - 1 part

  Antoni Soy, economista i autor del llibre 'Sortir de l'euro, per sortir de la crisi

 • 24

  - 03/12/13

  cap 8 - 3 part

  Entrevista a l'actor Albert Vidal

 • 23

  - 03/12/13

  cap 8 - 2 part

  Entrevista a Jofre Montoto, autor del llibre 'Gihadisme'

 • 22

  - 03/12/13

  cap 8 - 1 part

  Entrevista al director de cinema Antoni Verdaguer, impulsor de la pel·lícula 'Trencant cadenes'

 • 21

  - 26/11/13

  cap 7 - 3 part

  Entrevista a Jordi Santacana, gerent empresa Catuav, que fabrica avions sense tripulants

 • 20

  - 26/11/13

  cap 7 - 2 part

  Entrevista a la filòloga M Carme Junyent

 • 19

  - 26/11/13

  cap 7 - 1 part

  Entrevista al conseller Santi Vila

 • 18

  - 19/11/13

  cap 6 - 3 part

  Joan Martí, autor del llibre 'Clústers'.

 • 17

  - 19/11/13

  cap 6 - 2 part

  Entrevista al periodista expert en temes de Medi Ambient José Luis Gallego.

 • 16

  - 19/11/13

  cap 6 - 1 part

  Entrevista a l'economista Germà Bel

 • 15

  - 12/11/13

  cap 5 - 3 part

  Entrevista a Ignasi Pujades, biògraf de Miquel Martí i Pol

 • 14

  - 12/11/13

  cap 5 - 2 part

  Entrevista a Josep Pàmies, impulsor de l'agricultura ecològica

 • 13

  - 12/11/13

  cap 5 - 1 part

  Entrevista al periodista i escriptor Rafel Nadal

 • 12

  - 29/10/13

  cap 4- 3 part

  Entrevista al periodista Bru Rovira

 • 11

  - 29/10/13

  cap 4 - 2 part

  Entrevista a l'economista Miquel Puig autor del llibre 'La sortida del laberint'

 • 10

  - 29/10/13

  cap 4 -1 part

  Entrevista a Joan Coscubiela, diputat d'ICV-EUiA al Congrés de Diputats

 • 9

  - 22/10/13

  cap 3 - 3 part

  Entrevista a Svami Satyananda, autor del llibre 'L'hinduisme'

 • 8

  - 22/10/13

  cap 3 - 2 part

  Entrevista a l'historiador Joan B. Culla, autor del llibre sobre la història d'Esquerra Republicana de Catalunya

 • 7

  - 22/10/13

  cap 3 - 1 part

  Entrevista a Ramon Espadaler, conseller d'Interior i president del Consell Nacional d'Unió

 • 6

  - 15/10/13

  Cap 2 - 3 part

  Entrevista a David Comas, especialista en biologia evolutiva.

 • 5

  - 15/10/13

  Cap 2 - 2 part

  Entrevista a Esther Miralles, geògrafa i autora del llibre 'Emboscats'.

 • 4

  - 15/10/13

  Cap 2 - 1 part

  Entrevista a Francesc Homs, conseller de la Presidència i Portaveu del Govern de la Generalitat.

 • 3

  - 08/10/13

  Cap 1 - 3 part

  Entrevista a l'actriu Míriam Iscla, que coprotagonitza al costat d'Emma Vilarassau l'obra 'Barcelona', tot un èxit de públic mentre va estar al TNC i que ara continua la gira pels teatres de Catalunya.

 • 2

  - 08/10/13

  Cap 1 - 2 part

  Entrevista a l'escriptor Pep Coll que acaba de publicar el llibre 'Dos taüts negres i dos de blancs', que reconstrueix un crim real ocorregut al Pallars el 1943 i que va quedar impune. .

 • 1

  - 08/10/13

  Cap 1 - 1 part

  Jordi Molet entrevista a Marta Rovira, secretària general d'ERC
Ens productor

El 9 TV

Pl. de la Catedral, 2
08500, Vic
Barcelona

direccio@vic.el9nou.com