El programa

Adolescents.cat

Magazine-sitcom de 25 minuts de durada adreçat al públic juvenil.


http://www.xiptv.cat/adolescentscat

Capítols

 • 53

  - 02/07/16

  Cap. 53 - S'ha acabat el bròquil

  Títol: S'ha acabat el bròquil (NO HI HA SUMARI EN AQUEST PROGRAMA.) Aquesta setmana parlarem d'una nova moda ridícula, que els el súmmum del maquillatge. A l'apartat de Notícies Breus, et posarem al dia parlant de la "tanorèxia", d'una nova campanya per l'ús de preservatius protagonitzada per Charlie Sheen i sobre l'ús correcte dels petards per passar-ho bé sense corre riscos. A la secció de Xarxes us parlarem sobre Apps que us poden ser útils a l'estiu. Pudor de peus? T'expliquem com pots portar calçat tancat sense mitjons a l'estiu i no caure ofegat quan te les treguis! Us advertirem sobre l'ús creixent d'una droga molt perillosa a Barcelona per cometre violacions i també parlarem de cinema i de l'estrena "Buscant la Dory". Com sempre, l'Elena Crespi respondrà els vostres dubtes sobre psicologia i sexualitat a EL CONSULTORI i acabarem, amb una entrevista als finalistes de l'Oh Happy Day de TV3, els Jarks. Continguts separats per peces: PEÇA 1: El súmmum del maquillatge i de les coses antinaturals! Maquillatge per l'escot! Sabeu què és la "tanorèxia" + C.Sheen anunci de preservatius + petards st.Joan i festes majors XARXES: Apps per l'estiu PEÇA 2: Pudor de peus? T'expliquem com pots portar calçat tancat sense mitjons a l'estiu i no caure ofegat quan te les treguis! PEÇA 3 Atenció droga molt perillosa utilitzada a Barcelona per violar a noies i que no recordin res. "Creus que és preocupant el consum de drogues entre els adolescents actualment?" PEÇA 4 La 2a part de "Buscant el Nemo" que es diu "Buscant la Dory", ho està petant als EUA. Aquesta setmana sí, fer el recull dels comentaris més graciosos de l'Ernest. CONSULTORI: L'Elena Crespi respondrà els vostres dubtes sobre psicologia i sexualitat ENTREVISTA: Finalistes de l'Oh Happy Day de TV3, els Jarks.

 • 52

  - 25/06/16

  Cap. 52 - "L'art d'escaquejar-se"

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us mostrarem la nova parella de la Taylor Swift. A les Xarxes us parlarem de youtubers que fan covers en castellà i us explicarem quina polèmica hi ha hagut al voltant de la Soraya i l’anorèxia. A més, entrevistarem dos joves catalans: un noi transexual de Figueres, en Lans i un ballarí català que estudia a la Royal Academy d’Anglaterra. CONTINGUTS PER PECES: PEÇA 01 La nova parella de Taylor Swift NOTÍCIES BREUS Carné Nena d'onze anys salva la vida al seu avi + l'any 2016 el més calurós de l'història + l'OMS afirma que beure coses calentes pot provocar càncer. XARXES ESTER Covers angleses cantades en castellà. PEÇA 02 La cantant Soraya apareix molt prima en dues fotos i es lia parda! Mira com s'ha defensat de les crítiques. TU QUÈ HI DIUS La Mònica surt al carrer a preguntar: T'agrada que les dones facin topless? PEÇA 04 / REPOR Entrevistem un ballerí català que és alumne de la Royal (UK). CONSULTORI La Carlota 1/6 respon els vostres dubtes sobre autoestima i alimentació. ENTREVISTA Entrevistem en Lans, un transexual de Figueres.

 • 51

  - 18/06/16

  Cap. 51 - Qui té el cul llogat, no seu quan vol.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us mostrarem un nou invent per plegar roba mecànicament. A la nostre secció de Xarxes us parlarem de youtubers de pentinats i us mostrarem un un spot humorístic que podria haver ajudat a augmentar la natalitat a Diamarca! A més, us explicarem per què hi ha gent que sempre és puntual o que arriben tard. Com sempre tindrem el consultori de la mà d’Elena Crespi i per acabar entrevistarem la directora general de Joventut de la Gene, Marta Vilalta! Continguts separats per seccions: PEÇA 01 Per fi!!! Màquina que plega la roba es posarà a la venda l'any 2017. NOTÍCIES BREUS Carné Com es va formar la Lluna i per què té aigua?;WhatsApp deixarà de funcionar desembre terminals antics; Tinder s'adapta als transgèneres. XARXES ESTER Us portem youtubers i instagramers sobre pentinats de l'estiu PEÇA 02 Un spot humorístic que animava a tenir fills a Dinamarca, podria haver ajudat a fer créixer la natalitat. PEÇA 03 Explicació científica: Per què alguns són sempre puntuals i altres arriben sempre tard? TU QUÈ HI DIUS Mònica Xtreme: Quines coses extremes o arriscades has fet alguna vegada? PEÇA 04 Arriba l'estiu i ja tenim aquí el famós anunci de l'estiu protagonitzat per Laia Costa i Jean Reno CONSULTORI Una setmana més l'Elena Crespi respon els vostres dubtes sobre sexualitat i psicologia. ENTREVISTA Entrevista a la Marta Vilalta, Directora General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 • 50

  - 11/06/16

  Cap. 50 - Programa especial número 50!

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, us explicarem com podeu guanyar seguidors a Instagram i us mostrarem el rodatge del nou tema de Carlos Vives i Shakira. A més, us explicarem el rumor sobre la suposada ruptura de Taylor Swift i Calvin Harris i us parlarem d’una nova APP que han creat uns estuidants de l’UPC per la Selectivitat. Avui a la secció de Xarxes us explicarem com podeu guanyar seguidors a Instagram i al "Tu què hi dius" sortirem al carrer a preguntar-vos sobre "El 50% del maltractament psicològic se situa en menors de 20 anys. Creus que les XXSS ajuden a potenciar-ho?" PEÇA 01 Càstigs a les dones del Pakistan, podrien legalitzar les pallisses a les dones com a mesura disciplinària. NOTÍCIES BREUS Carné Nen destrossa Lego de 100.000 peces; noia 13 anys violada té un fill, Alicia Keys diu que no es maquillarà més. XARXES ESTER Com guanyar seguidors a Instagram PEÇA 02 El nou tema de Carlos Vives i la Shakira parla de Piqué,Tayrona i Barcelona TU QUÈ HI DIUS Mònica Creus que l'ús inadequat de les xarxes socials pot agreujar el maltractament psicològic entre els joves de menys de 20 anys? (on ets?, què fas?, amb qui estàs?...) PEÇA 03 RUMOR: Taylor Swift i Calvin Harris podríen haver tallat PEÇA 04 La nova aposta gastronòmica mini que ho està petant al Japó. CONSULTORI Laura Medrano respon els vostres dubtes sobre alimentació i autoestima. ENTREVISTA Nois de l'UPC creen l'App "SeleNotes" per saber les notes de tall de les carreres.

 • 49

  - 04/06/16

  Cap. 49 - Qui juga amb foc, al final, es crema.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, us parlarem sobre la Bad Gyal, una cantant catalana que us sorprendrà i us explicarem les principals diferències entre homes i dones. Et parlarem, per desgràcia, de violència al món de l'esport i repassarem els millors comentaris que ens heu deixat. Com sempre, us respondrem els vostres dubtes a El consultori i acabarem amb l'entrevista de Sak Noel! CONTINGUTS SEPARATS PER PECES: PEÇA 1: El català està de moda musicalment parlant, també per fer reggaeton, trap i dancehall! NOTÍCIES BREUS: Una menor té sexe amb 25 nois a l'insti+dona violada rep factura hospital+dones Iran es vesteixen d'homes per llibertat XARXES: Parlarem de bloggs amb receptes de cuina. PEÇA 2: Les diferències biològiques menys conegudes entre homes i dones TU QUÈ HI DIUS: Quines creus que són les tres coses que diferencien bàsicament els nois de les noies? PEÇA 03: En contra de la violència a l'esport. L’Ernest comenta els comentaris més bèsties deixats al portal d’adolescents.cat EL CONSULTORI: L'Elena Crespi respon els vostres dubtes. ENTREVISTA Sak Noel

 • 48

  - 28/05/16

  Cap. 48 - Cabra acosutmada a saltar, salta i saltarà.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, sabrem per què sentim atracció per persones desconegudes i us presentarem tres youtubers de viatges. Us posarem al dia de l'actualitat amb les notícies breus sobre: el cactus, un nou super aliment; en quina posició del rànquing català es troba el teu municipi i Arnold Scharzenegger a Barcelona. A més, si teniu iPhone estigueu atents perquè us donarem consells per alliberar espai i memòria i sortirem al carrer a preguntar si creieu que la gent utilitza Whatsapp per lligar o ser infidel. Us parlarem d'una campanya sobre trasplantaments d'òrgans, coneixerem la primera noia indígena que participa a Miss Món Austràlia i acabarem amb l'entrevista a l'escriptor Blue Jeans que tant us mola! Continguts separats per seccions: PEÇA 01 Per què sentim atracció per a persones desconegudes NOTÍCIES BREUS Carné Cactus, nou super aliment; en quina posició del rànquing es troba el teu municipi?; Arnold Schwarzenegger a Barcelona XARXES ESTER 3 youtubers de viatges. PEÇA 02 Trucs per alliberar espai de l'iPhone! TU QUÈ HI DIUS Mònica Whatsapp converses lligar/infidelitat. PEÇA 03 La primera noia indígena que participarà a Miss Món Austràlia PEÇA 04 Organització catalana de trasplantaments CONSULTORI Carlota (6/6) ENTREVISTA Entrevistem un dels escriptors juvenils amb més èxit dels últims anys: Blue Jeans.

 • 47

  - 21/05/16

  Cap. 47 - A poc a poc i bona lletra.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, veurem què passa quan una àvia i les seves nétes juguen amb Snapchat, us posarem al dia amb les notícies breus més destacades de la setmana i veurem com era l'Adele quan era adolescent. Us explicarem per què la Taylor Swift torna a estar espantada, parlarem de la nova campanya de Victòria Secret per a noies amb pits petits, us demanarem què us sembla, i veurem els beneficis de saltar a corda. Respondrem els vostres dubtes al Consultori amb la Laura Medrano i acabarem amb l'entrevista que hem fet als colombians que ho peten del moment: Morat. Com diu la seva cançó, "cómo te atreves" , atreveix-te a mirar-nos, que comença Adolescents.cat, capítol 47! Continguts: PEÇA 01 Àvia americana flipa amb les seves nétes fent Snapchat NOTÍCIES BREUS Carné Finlàndia els nens no llegeixen fins als 7 anys + horaris adequats + nena índia violada i fuetejada TU QUÈ HI DIUS Mònica Creus que les noies amb pits petits també poden ser sexis? (en el marc de la campanya de Victòria Secret) PEÇA 02 Un vídeo arxiu de Billboard, mostra Adele cantant amb 18 anys. Quin canvi! PEÇA 03 Victoria Secret treu sostenidors per a noies amb poc pit per primera vegada! PEÇA 04 La cantant Taylor Swift té un nou assetjador a la ciutat de NY. PEÇA 05 Quins beneficis té saltar a la corda? CONSULTORI Laura Medrano ENTREVISTA Els colombians: Morat

 • 46

  - 14/05/16

  Cap. 46 - Qui no corre, vola.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, parlarem de tatuatges com a senyal d'amistat o d'amor i us ensenyarem les parelles que més triomfen a Instagram. Us explicarem que la protagonista de 50 ombres d'en Grey i el seu ex, podrien haver-se donat una segona oportunitat i us mostrarem un experiment molt "guarro" fet amb un smartphone. Acabarem responent els vostres dubtes a El consultori, us deixarem amb l'entrevista a Barei, la representant de l'estat espanyol a Eurovisió i sortirem al carrer a pregunta què en penseu d'aquest festival. També us posarem al dia sobre activitat física, una recompensa que Facebook ha pagat a un nen de 10 anys i dos taxis lamborghinis que han circulat per Barcelona. CONTINGUTS PER PECES: PEÇA 01 Elsa Pataky i Miley Cyrus segellen la seva amistat amb un tatuatge. En Liam i la Miley ja no amaguen el seu amor. NOTÍCIES BREUS Carné 1' exercici intens = 45' moderats; Fb recompensa un nen amb $10.000; 2 lamborghinis fent de taxi a Barcelona, per què? XARXES ESTER Les 4 parelles d'instagram que tenen més seguidors a les xarxes socials. PEÇA 02 Troben dos escaladors morts per una allau fa 16 anys a Himàlaia! PEÇA 03 Rumor: Dakota (50 sombras de Grey) i Matthew pillats a Nova York passejant. Tornen a estar junts? PEÇA 04 Experiment rotllo "Què passa quan uneixes un telèfon amb crema de xocolata i avellanes?" PEÇA 05 Iniciatives per aprofitar el menjar sobrant de les escoles per la gent que més ho necessita. CONSULTORI Elena Crespi ENTREVISTA + TU QUÈ HI DIUS Barei + Saps què és Eurovisió? T'agrada i per què?

 • 45

  - 07/05/16

  Cap. 45 - No diguis mai d'aquesta aigua no en beuré.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us parlarem del nou i estúpid #UnderBoopChallenge i sortirem al carrer a preguntar-vos què en penseu. A les notícies breus us posarem al dia sobre una nova dona víctima del Photoshop, t'explicarem quin tresor han trobat dins d'unes àmfores romanes, veurem el naixement d'un dofí i us explicarem què és la moda dels bralettes. Parlarem de la periodista Sara Carbonero i com ha confirmat via Instagram algunes intimitats, repassarem els millors comentaris que heu deixat al portal i veurem perquè "el Boss" ha cedit una cançó a la Patum de Berga. A més, et donarem consells per saber quin tipus de texans et queda bé segons el teu cos, tindrem com sempre el Consultori amb el qual l'Elena Crespi respondrà els vostres dubtes sobre psicologia i sexualitat i acabarem amb l'entrevista que hem fet al grup català més internacional Amelie. ---------------------------- Continguts separats: PEÇA 01 + TU QUÈ HI DIUS Repte estúpid per saber si tens els pits perfectes o no #UnderBoobChallenge NOTÍCIES BREUS CARNÉ Photoshop, Àmfores tresor, naixement dofí, bralettes PEÇA 02 Sara Carbonero, xerra poc però ho publica tot a Insta: embaràs, aliança el casament secret... PEÇA 03 Quin tipus de texans et queda bé segons el teu cos? COMENTARIS Ernest Els millors comentaris que heu publicat a les notícies del nostre portal PEÇA 04 Bruce Springsteen cedeix una cançó a la Patum de Berga en motiu del 150 anys. CONSULTORI Elena Crespi ENTREVISTA Amelie

 • 44

  - 30/04/16

  Cap. 44 - Renovar-se o morir

  Aquesta setmana a Adolescents.cat parlarem d'una pràctica sexual molt perillosa, us posarem al dia dels millors looks de Coachela i sortirem al carrer per preguntar-vos si us mola anar a un concert i que facin Playback. A més, us portem un recull de notícies breus perquè estigueu pendents de l'actualitat, parlarem de les Mini Girls, un nou fenomen mundial que arriba amb polèmica. Sabeu què són les dones sobrants xineses? Doncs us ho explicarem, com també descobrirem què li va passar al marit de la Pataki que quasi la palma! Com sempre, tindrem El consultori i acabarem amb la guapíssima artista de només 18 anys, Eva Ruiz! Continguts separats: PEÇA 01 Pràctica sexual de molt risc: Orgia a cegues convidant una persona amb VIH NOTÍCIES BREUS CARNÉ: Obra primer restaurant per a gent nua + Brusel·les felicita la Generalitat per haver ofert ajuda refugiats i toca el crostó a Madrid + Curtmetratge que enamorarà als amants del cel: El cel fosc de Pallars XARXES ESTER Els millors Looks de Coachela TU QUÈ HI DIUS Us mola pagar per un concert i què hi facin Playback? PEÇA 02 Mini girls xineses, arriben amb polèmica! PEÇA 03 Noies xineses de més de 25 anys solteres, les dones sobrants. GOPROGER Fem un reportatge sobre una instagramer de Girona d'èxit. És la Laura Brunet PEÇA 04 El marit de la Pataki quasi la palma al Himalaya amb el programa de "Planeta Calleja" CONSULTORI Respon els vostes dubtes a El consultori la Carlota López ENTREVISTA Parlem amb la cantant Eva Ruiz, una jove de 18 anys que canta de conya!

 • 43

  - 23/04/16

  Cap. 43 - Qui la fa la paga

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, t'expliquem per què regalem roses i llibres per Sant Jordi. Et parlarem dels viatges ganga o tarifes error i t'explicarem perquè és important canviar el pijama i els llençols sovint, tot i que sabem que et fa molt pal. Et posarem al dia amb la secció de notícies breus, l'Elena Crespi respondrà els vostres dubtes a "El consultori" i entrevistarem els catalans Cybee! CONTINGUTS DESENVOLUPATS: PEÇA 01 Per què regalem roses i llibres avui? T'expliquem l'origen de la tradició, la llegenda de Sant Jordi i com ho celebrem avui en dia. PEÇA 02 Saps què són els viatges ganga? T'expliquem on trobar els millors preus amb les "tarifes error". SECCIÓ TU QUÈ HI DIUS: Sortim al carrer a preguntar la vostra opinió. PEÇA 03 Sabem que et fa molt pal, però saps cada quant has de canviar el pijama i els llençols? Saps que no és bo compartir tovallola amb els pares o germans? PEÇA 04 B.N Et posem al dia amb la secció de notícies breus. (Una noia practica snow mentre la persegueix un ós, polèmica o real? + Empar Moliner crema Constitució Espanyola i Parlament Europeu resposta sobre llei pobresa energètica + un home denunciat per allotjar-se a hotels de Barcelona de luxe i no pagar.) CONSULTORI L'Elena Crespi us respon els vostres dubtes sobre sexualitat i psicologia. ENTREVISTA Aquesta setmana entrevistem els catalans Cybee a la Catedral de Barcelona.

 • 42

  - 16/04/16

  cap 42-De fora vingueren i de casa ens tragueren

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, et portem un experiment fet amb smartphones, et mostrarem el rànquing de noies més sexis del món segons Victoria Secret i t'ensenyarem "la nata que es fot" la Taylor Swift així com les boniques paraules que va dir en recollir uns premis. A la nostra nova secció de notícies breus de la setmana et posarem al dia de l'actualitat, la Laura Medrano respondrà els vostres dubtes a El Consultori i acabarem amb una entrevista a Jordi Manau, protagonista de la sèrie Hipsterland.

 • 41

  - 09/04/16

  Cap. 41 - Facis el que facis, no agradaràs a la meitat de la gent.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, us parlarem de tipus d’App’s per motivar-vos a fer exercici, us explicarem què guanyen els instagramers famosos per cada post que pengen i reflexionarem de la mà del psicòleg i best seller Walter Riso. A més, us omplirem de bon ritme i sensacions amb l’entrevista que hem fet a Dasoul, respondrem els vostres dubtes a "El consultori" i acabarem amb novetats sobre el grup català La Pegatina. PEÇA 01 Tipologia d'aplicacions mòbils per motivar-te a fer exercici PEÇA 02 Reflexionem de la mà del psicòleg i escriptor Walter Riso PEÇA 03 Ja has vist el nou videoclip animat de a banda catalana La Pegatina? PEÇA 04 Quant guanyen els instagramers per cada post?

 • 40

  - 02/04/16

  Cap. 40 - Tot té un límit

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, us portem un recull dels millors artistes que han passat pel Thailand’s Got Talent, tenim una súper entrevista amb els yankies Walk the moon i us posarem al dia sobre la nova aplicació, Periscope. Sí, home, la que permet fer vídeos en streaming i que està creixent com l’escuma! Com sempre acabarem amb els millors consells del nostre equip de psicòlogues.

 • 39

  - 24/03/16

  Cap. 39 - Qui avisa no és traïdor

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us explicarem perquè una gran empresa ha fitxat un nen de 12 anys, veurem quins riscos pot produir a la nostra vista mirar moltes hores una pantalla. A més, entrevistarem el finalista de La Voz Kids José Mª Ruiz, us ensenyarem com els Crossing han gravat el seu nou àlbum i acabarem com sempre amb els millors consells de la nostra psicòloga i sexòloga, Elena Crespi. Ei, keep calm and enjoy watching Adolescents.cat, programa 39!

 • 38

  - 19/03/16

  Cap. 38 - Tot cau pel seu propi pes

  Aquesta setmana a Adolescents.cat parlarem d’alguns avantatges i inconvenients de la tecnologia, així com dels matrimonis entre adults i nenes. Entrevistarem la guapíssima Soraya i també us parlarem del “cyber assetjament”. Anirem al Saló de l’Ensenyament per saber què voleu estudiar i per acabar les nostres psicòlogues resoldran els vostres dubtes sobre imatge i autoestima.

 • 37

  - 12/03/16

  Cap. 37 - La feina ben feta no té fronteres

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, us portem un reportatge sobre els Enderrock els Premis de la Música Catalana, veurem un discurs inspirador del guapíssim Ashton Kutcher. També us explicarem un fet històric amb tècniques de Youtubers i us portem l’entrevista Yall, sí home sí els nois que han fet la cançó “Hundred milles”... la de l’anunci de Desigual. Acabarem, com sempre, amb els millors consells de l’Elena Crespi al Consultori.

 • 36

  - 05/03/16

  Cap. 36 - Qui no plora no mama

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us ensenyarem com fer exercici físic en 10 minuts pels dies que no tens temps! Us explicarem com es reinventaran els antics SMS i entrevistarem un duo molt sabrosóoooon “Keymass & Bonche”. Pels fans de la Rihanna, un avís, no us perdeu el programa d’avui i com sempre acabarem amb el Consultori, avui sobre alimentació.

 • 35

  - 27/02/16

  Cap. 35 - No ofèn qui vol sinó qui pot

  Aquesta setmana a Adolescents.cat hem fet un recull dels millors atacs de riure que hem trobat. Reflexionarem sobre com hem d’ignorar les persones que et desanimin a perseguir els teus somnis i entrevistarem a Animal! Sí home, el del tema “Només amb tu”. Veurem quines són les app’s més utilitzades per lligar i acabarem amb el consultori, aquesta setmana amb la Sara Bujalance.

 • 34

  - 20/02/16

  Cap. 34 - La que faltava pel duro

  Aquesta setmana a Adolescents.cat parlarem de la revolució de les Barbies, veurem les primeres mesures sèries que s’apliquen al món de la moda per reduïr l’anorèxia, i veurem un curt sobre el destí. A més, entrevistarem els Milú, us explicarem curiositats sobre Instagram que segurament no sabíeu i per acabar la Laura Medrano respondrà els vostres dubtes sobre imatge i autoestima.

 • 33

  - 13/02/16

  Cap. 33 - "Qui canta a la taula i xiula al llit, no té el cervell ben eixerit."

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us ensenyarem una pàgina web que ven roba interior utilitzada, veurem el nou videoclip dels Coldplay amb Beyoncé i la seva actuació a la Superbowl. També reflexionarem sobre algunes situacions que us ajudaran a conèixer realment a una persona. A més, entrevistarem al finalista de La Voz Kids, Roger Corbalán i l’Elena Crespi respondrà els vostres dubtes sobre sexualitat. Acabarem ensenyant-vos una petita illa de l’Atlàntic on busquen gent per anar-hi a treballar.

 • 32

  - 06/02/16

  Cap. 32 - Curt de llengua i llarg d'ungles

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us mostrarem un experiment científic molt arriscat, també arriscada i amb un final tràgic ha estat l’aventura de l’home que volia creuar tot sol l’Antàrtida. Us ensenyarem a qui ens vam trobar a la catifa vermella dels Premis Gaudí i entrevistarem els “Ojo de buen cubero”. A més, la Sara respondrà els vostres dubtes sobre imatge i autoestima.

 • 31

  - 30/01/16

  Cap. 31 - D'on no n'hi ha, no en raja

  Aquesta setmana a Adolescents.cat coneixerem una història de canibalisme amb què us fareu “caqueta”, us donarem consells pràctics per relaxar-vos i veurem un acte de caritat que no us deixarà indiferent! Com sempre, respondrem als vostres dubtes amb el consultori i us oferirem l’entrevista de l’any, amb l’escriptora que més ho peta del moment: l’Anna Todd!

 • 30

  - 23/01/16

  Cap. 30 - No hi ha abril sense flors, ni joventut sense amors

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, parlarem sobre qui era David Bowie, reflexionarem sobre la dita “qui t’estima et farà feliç” i veurem imatges de les últimes allaus dels Alps! Repassarem els “memes” més creatius del nou President de la Generalitat i com sempre la Laura Medrano respondrà els vostres dubtes del Consultori. Acabarem veient les primeres imatges del futur Ferrari Land.

 • 29

  - 16/01/16

  Cap. 29 - Fent i desfent aprèn l'aprenent.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat veurem la nova col·lecció que ha creat Dolce & Gabbana per a dones musulmanes, veurem qui ens ha fet una sorpresa i s’ha fet Youtuber i avui també reflexionarem sobre com “a la vida les coses arriben quan han d’arribar”. Hem buscat alguns dels millors covers que s’han fet d’Adele, us mostrarem una ciutat de gel, literalment, i com sempre l’Elena Crespi respondrà els vostres dubtes de sexualitat, que pel que veiem en teniu bastants. Tot això i molt més, a Adolescents 29.

 • 28

  - 09/01/16

  Cap. 28 - La vida no s'atura

  Aquesta setmana veurem múltiples versions del tema "Watch Me", que ho ha petat a les xarxes socials, i també com algunes celebrities intenten parlar el castellà… quin drama! Volem que reflexioneu i que entengueu que passi el que passi sempre heu de tirar endavant perquè la vida no para! Qui tampoc ha parat ha sigut en Carandell que ha visitat el saló de l’infància i ha entrevistat a molts grups i com sempre la Sara respondrà el Consultori. Tot això i més coses, avui a Adolescents 28!

 • 27

  - 31/12/15

  Tutorials 2015 - Bons propòsits 2016- saló YOUWIN

  Aquesta setmana encetem l’any a Adolescents.caaaaaaaat recordant els millors tutorials del 2015, així com les entrevites que més heu mirat. Com no podia ser d’una altra manera, hem fet una llista de bons propòsits pel 2016, us portem un repor del saló YOUWIN, una fira sobre entreteniment digital i multimèdia, i l’Elena Crespi us contestarà tots els vostres dubtes sobre psicologia i sexualitat. Benvinguts a Adolescents.cat, programa 27!

 • 26

  - 24/12/15

  El més buscat a google en 2015-Les coses grans-Llibres d'exit AFTER_Taylor Swift

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us ensenyarem quines coses han estat les més buscades a internet aquest 2015 i veurem com reaccionen uns esquimals que trepitgen un clima tropical per primera vegada! Us portem un repor sobre la sèrie “Les coses grans” de Roger Coma i veurem com reaccionen persones desconegudes que semblen bessons! Atenció a les afterianes que us portem un repor d’una trobada sobre els llibres d’èxit AFTER, la Laura Medrano respodnrà els vostres dubtes a El concultori i per acabar, us parlarem d'una entrevista molt personal de la Taylor Swift!

 • 25

  - 19/12/15

  Deixa de ser impuntual; videos més vistos a Youtube 2015, Antonio José de La Voz

  Avui a Adolescents.caaaaaaaat… et donarem consells perquè deixis de ser l’impuntual del grup i t’ensenyarem quins són els vídeos més vistos del 2015 de Youtube. A més entrevistarem a Antonio José, guanyador de la tercera edició de La Voz i aprendrem com podem organitzar-nos millor i reduïr l’estrés. D’altra banda, la Laura Medrano respondrà tots els vostres dubtes sobre imatge i autoestima. Acabarem repassant les millors fotos del 2015 de celebrities sense maquillar.

 • 24

  - 12/12/15

  Espiar els WhatsApps, nens imitadors, Barcelona Nit d'Hivern, films romàntics per Nadal

  Avui a Adolescents.caaaaaaaat parlarem sobre que espiar els WhatsApps d’algú és delicte i veurem a nens i nenes que imiten i canten com artistes famosos que ens han fet petar de riure. A més entrevistarem a dos dels protagonistes de Barcelona Nit d’Hivern i com sempre respondrem els vostres dubtes a El Consultori. Per acabar, us recomanem algunes pelis romàntiques d’abans i d’ara per aquestes tardes de Nadal que ja s’apropen!

 • 23

  - 05/12/15

  Globus aerostàtic sense paracaigudes, App per caminar, Condom Challenge, cimera canvi climàtic

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us mostrarem com noi es tira d’un globus aerostàtic sense paracaigudes, veurem una App que paga a la gent per caminar i us explicarem l’objectiu del Condom Challenge. Com sempre la Sara Bujalance resoldrà els vostres dubtes d’imatge i autoestima i a més entrevistarem als Madcon que han estat a Barcelona. Acabarem amb una pinzellada sobre la cimera del canvi climàtic per entendre per què s’han reunit els líders mundials.

 • 22

  - 28/11/15

  Moda de temporada - Reacccions cavant assetjament - American Music Awards

  Aquesta setmana a Adolescents.cat, us explicarem quin són els tallats de moda d’aquesta temporada i els famosos més rics de menys de 25 anys. A més veurem un experiment sobre com reacciona la gent davant d’un assetjament, l’Elena Crespi resoldrà els vostres dubtes sobre sexualitat i entrevistarem dos dels protagonistes de la sèrie Merlí de TV3! Acabarem veiem els millors moments dins i fora dels American Music Awards. Benvinguts a Adolescents.cat!

 • 21

  - 21/11/15

  Els adolescents més influents de 2015. Entrevista a Mans Zelmerlöw.

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us mostrarem les imatges que la policia va distribuir per poder detenir a dues dones americanes i veurem quins són els adolescents més influents de l’any 2015. A més, us explicarem que en Justin Bieber ha revelat un secret sobre la relació amb la seva ex Selena Gómez i com sempre la Sara Bujalance resoldrà els vostres dubtes sobre alimentació. També us portem una entrevista a Mans Zelmerlöw, el guanyador d’Eurovisió 2015, i acabarem amb una confessió de la guapíssima Christina Aguilera!

 • 20

  - 14/11/15

  Entrevista a Yami Tabby. Com viure amb el cor fora del cos. Com reaccionem davant un borratxo. Qui és Angelababy.

  Aquesta setmana a 'Adolescents.cat' us parlarem de com una exinstagramer molt famosa ha revolucionat les xarxes socials i els mitjans de comunicació, veurem com viu una nena de 6 anys que té el cor fora del cos i entrevistarem la Yami Tabby una estrella del Manga nascuda a Almeria. Com sempre, l’Helena Crespi ens respondrà els vostres dubtes sobre sexualitat a 'El Consultori' i veurem un experiment molt interessant que s’ha fet a Madrid sobre com reacciona la gent al veure una persona borratxa. Acabarem explicant-vos qui és l'Angelababy i per què ho està petant a Àsia!

 • 19

  - 07/11/15

  Saló del Manga. Nou àlbum de les Little Mix

  Aquesta setmana a Adolescents.cat coneixerem el nou treball de “Get Weird”, l’últim àlbum de les Little Mix i us explicarem el resultat d’un estudi sobre el moment de triar com et vesteixes. D’altra banda, us portem un reportatge que hem anat a fer al Saló del Manga de Barcelona i us mostrem una campanya de change.org que ja us advertim que no us deixerà indiferent. Com sempre al nostre Consultori resoldrem els vostres dubtes sobre alimentació i autoestima amb la Sara Bujalance i acabarem ensenyant-vos l’última pijada del mercat de luxe, per a les butxaques més exclusives. Tot això i molt més, a #Adolescents19!

 • 18

  - 31/10/15

  Primers Anuncis Nadal - cor Giovetto a Oh Happy Day - Familia Piqué-Mebarak - Adele i Hello

  Avui a Adolescents.cat coneixerem la moda de rentar-se els cabells amb Coca-Cola per guanyar més volum i aconseguir un look ondulat, veurem els primers anuncis del Nadal i parlarem amb el cor Giovinetto que participa al Oh Happy Day de TV3. D’altra banda veurem com la família Piqué-Mebarak no paren de ser notícia, l’Elena Crespi us resoldrà tots els vostres dubtes de sexualitat i acabarem amb la tornada d’Adele que treu nou àlbum i ho ha petat amb el single “Hello”. Ja l'heu sentit?

 • 17

  - 24/10/15

  Taylor Swift, Kendall Jenner contra el càncer de mama, panellets, càstings i The vamps

  Aquesta setmana a Adolescents.cat parlarem d’una portada polèmica de la Taylor Swift, veurem com la Kendall Jenner recolza la investigació contra el càncer de mama i a una setmana vista de la castanyada, us ensenyarem com fer panellets a casa i quedar-vos amb els vostres amics! A més, us ensenyarem com es viu des de dins un càsting i entrevistarem a la banda The vamps que han estat recentment a Barcelona.

 • 16

  - 17/10/15

  Compromís de Pedroche, els millors moments televisius de les celebrities, 'novetades' universitàries perilloses, consultori i els famosos de petits

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us parlarem de l’anunci del compromís de la televisiva Cristina Pedroche amb el seu xicot, veurem els millors moments de les “celebrities” a un magazine de televisió i us parlarem d’unes “novetades” unviersitaries molt perilloses. Com sempre la psicòloga i sexòloga Elena Crespi respondrà els vostres dubtes a El Consultori i per acabar veurem com eren de petits alguns famosos. Tot això i molt més, a Adolescents.cat!

 • 15

  - 10/10/15

  Justin Bieber i la seva ex. Ser model fora dels cànons. Enric Verdaguer. Hiperactivitat.

  Aquesta setmana a 'Adolescents.cat' us explicarem què ha dit en Justin Bieber sobre la seva relació amb la seva ex, la Selena Gómez. Us ensenyarem com quatre dones que no segueixen el cànon de bellesa actual, han aconseguit el seu somni i han arribat a ser models. Coneixerem de primera mà el cantautor Enric Verdaguer, veureu a quins famosos els van diagnosticar hiperactivitat quan eren petits i veurem com està evolucionant l’Avril Lavigne amb la seva malaltia i amb la seva carrera. Com sempre us donarem els millors consells de sexualitat i psicologia a l’apartat d’'El Consultori' i acabarem ensenyant-vos les primeres imatges de la tercera entrega de Bridget Jones.

 • 14

  - 03/10/15

  Nou disc One Direction; Com utilitzeu Instagram; Els protagonistes de 'Merlí'

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us parlarem del nou disc dels One Direction i la polèmica amb el seu nom, sortirem al carrer per saber com utilitzeu l'Instagram i per què us agrada tant, entrevistarem dos dels protagonistes de la nova sèrie de TV3, Merlí. Flipareu amb la Selena Gómez en Bikini, veurem fotos de la Gala, la filla del Barta i Mel i us explicarem com és de sorprenent un nou negoci japonès que es diu Ikemeso. Talls: 1. Nou disc dels One Direction 2. Utilitzes instragram? Mira alguns dels usos que té 3. L'entrevista: Francesc Orella i David Solans, protagonistes de Merlí 4. Heu vist la Selena Gómez en bikini? 5. El consultori amb l'Elena Crespi 6. Tens ganes de plorar? Al Japó pots recórrer al Ikemeso 7. Us presentem la Gala, la filla del Bartra i la Mel

 • 13

  - 05/07/15

  5è aniversari Adolescents.cat. Gran final del Picalletres. Entrevista a Benjamin.

  A l’últim programa d’Adolescents.cat farem un repàs de com hem arribat fins aquí, us ensenyarem la festa del cinquè aniversari amb Els Catarres a Aiguafreda, viurem la final del Picalletres i com sempre resoldrem els vostres dubtes de sexualitat al Consultori. I per acabar, entrevistarem un nano que les té a totes boges… és cantant i es va fer famós a través d’ Instagram, és... en Benjamin!

 • 12

  - 28/06/15

  Whats app de color blau - Canet ROCK - Txarango

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us explicarem que l’últim minut del mes de juny la pot liar molt parda, us ensenyarem a fer una trampa pels mosquits ara que estareu moltes nits a la fresca. A més, us advertirem del perill del Whats App de color blau que és una estafa, sortirem al carrer a demanar-vos la vostra opinió i us presentarem la presumpte nova nòvia del Harry Styles. Us respondrem els vostres dubtes sobre sexualitat i us parlarem del Canet Rock. Per cert, sabeu qui tancarà el cartell aquest any? Doncs els increïbles Txarangoooooooooo!

 • 11

  - 22/06/15

  Revolució a la moda juvenil musulmana, Ken humà, Gerox, autoestima, Crossing

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us explicarem una petita revolució de moda d’algunes noies musulmanes. A més, es explicarem el fatal desenllaç del “Ken humà”, us presentarem en societat la filla adolescent d’un actor de Hollywood que ja apunta maneres... Parlarem amb els DJ’s catalans Gerox i com sempre sortirem al carrer a demanar la vostra opinió. Us respondrem els vostres dubtes sobre imatge i autoestima i us mostrarem quina és la parella que està més de moda a Instagram. Acabarem amb bona música de la mà dels Crossing! Ens acompanyeu?

 • 10

  - 14/06/15

  Entrevistes a Adrià Ortega i Manel Navarro

  Aquesta setmana a Adolescents.cat us explicarem el projecte d’un multimilionari que vol ser immortal i coneixerem la història de superació d’un noi a qui li van dir que no podria tornar a caminar mai més. A més, sabrem per què Ed Sheeran ha dit que no podria ser la parella de la seva amiga Taylor Swift. Parlarem amb el locutor de ràdio Adrià Ortega i com sempre sortirem al carrer a demanar la vostra opinió. Us respondrem els vostres dubtes sobre sexualitat, farem un scanner a la trajectòria d’Ariana Grande i per acabar amb un toc de música, la veu sexi d’un adolescent que va guanyar el Teen Star de l’any passat… és en Maneeeeeeeeeel Navaaaaarro. Comenem!

 • 9

  - 07/06/15

  Evolució del banyador femení. Vida del guanyador d'Eurovisió. Enetrevistes Manel Piñero i els Catarres.

  Aquesta setmana us explicarem com ha evolucionat el banyador femení durant l’últim segle, coneixerem més detalls sobre la vida del guanyador d’Eurovisió d’aquest any i veurem quin nou joc s’ha tornat viral. També parlarem amb l’HOMO APM, que ja us avisem que “e digno de admirá”. Com sempre sortirem al carrer a recollir les vostres opinions, sabrem com han canviat els protagonistes de Harry Potter i aprendrem coses noves amb el consultori. Per acabar us mostrarem com són les models sense maquillar i avui entrevistem als únics i magnífics, ELS CATARRES!

 • 8

  - 07/06/15

  Llenceria per a homes. Entrevistes Miquel Iglesias i Oques grasses.

  Aquesta setmana us explicarem que han tret al mercat llenceria per a homes. Coneixerem la història d’una nena amb síndrome de Down que s’ha esforçat molt per aconseguir ser model. Us ensenyarem unes imatges de gent anònima que s’assembla molt a famosos. Parlarem amb Miquel Iglesias, actor que es va fer famós a Polseres Vermelles. També sortirem al carrer a preguntar “Parla’ns de el teu últim petó...?”, veurem els bombons de xocolata més personalitzats del món, us avisem que caureu de cul, i entrevistarem a Oques Grasses! Que ja us diem que d’oques poc, són uns “pajaros”.

 • 7

  - 24/05/15

  Famosos generosos. Mirall virtual. Marta Alonso IgersBarcelona. Opcions de vacances. Acció!

  Aquesta setmana us explicarem com de generosos són alguns famosos, entre ells, Cristiano Ronaldo. Coneixerem un invent molt pràctic per agilitzar el moment d’anar a comprar roba. Parlarem amb Marta Alonso, una crack d’Internet i fundadora d'IgersBarcelona. Ara que ja arriba l’estiu, ja has pensat què vols fer? Et parlem d’opcions de casals, colònies o estades a l’estranger. També sortirem al carrer a preguntar “Què és el que més et molesta de les xarxes socials?” I acabarem amb música, amb els Acció! 3, 2, 1 ACCIÓOOO!!!

 • 6

  - 17/05/15

  Gala benèfica Met - Tots som bonics - Violència genere - La Pegatina - Erradicar SIDA

  Al capitol 6 d' Adolescents.cat us ensenyarem els vestits més extravagants que es van veure a la gala benèfica del MET, i també us explicarem que “Estimar no fa mal i si no és així, no es amor”. Coneixerem un projecte d’un fotògraf que us demostrarà que tots, siguem com siguem, som bonics. També sortirem al carrer a preguntar “què en penseu dels polítics? A una setmana de les eleccions municipals”. Com sempre resoldrem els vostres dubtes a “el consultori”i acabarem amb música, avui hem entrevistat a La Pegatina. I acabarem explicant-vos què podeu fer per ajudar a erradicar la Sida.

 • 5

  - 10/05/15

  Taylor Swift - Les putes receptes de la iaia - Com ha de ser un profe- Enric Verdaguer

  Us explicarem perquè s’ha cabrejat la Taylor Swift, coneixerem què ha passat als llavis a molts adolescents que han fet un repte molt perillós i us donarem algunes idees fàcils per decorar la vostra habitació. Parlarem amb l’autor del llibre “Les putes receptes de la iaia” i “La puta història de Catalunya”. També sortirem al carrer a preguntar “com ha de ser un bon profe?”, veurem com eren de petites les top models actuals, i com sempre us resoldrem els vostres dubtes “al consultori”. I acabarem amb música, us parlarem d’Enric Verdaguer i entrevistarem als Okey Ok. Us sembla, ok? je je je, era una broma fàcil!

 • 4

  - 03/05/15

  Famosos a Instagram i Youtube, infidelitats famoses, més lectura, Peyu, Amelie

  Aquesta setmana coneixerem casos de gent que s’han fet famosos a Instagram i Youtube…Repassarem algunes de les infidelitats més sonades del món de la farandula i veurem que l'hàbit de lectura entre els adolescents va en augment. Parlarem amb en Lluís Jutglar, si et diem aquest nom no hi caus? Si home sí, és humorista i el tens més que vist, és en Peyu! Sortirem al carrer a preguntar “quina és la última vegada que vas lligat”, us resoldrem els vostres dubtes “al consultori” i finalment entrevistarem el grup Amelie, uns catalans que ara viuen a "MardiZ" però que els hem pogut enxampar uns dies a Barcelona i ens han explicat moltes novetats.

 • 3

  - 26/04/15

  Canvis de look de Taylor Swift, com fer una corona de flors, Justin Bieber, youtubers

  Aquesta setmana obrim veient els canvis de look que ha fet la bonica i preciosa Taylor Swift, us ensenyarem com fer una corona de flors, que es un “must have” per aquesta temporada. Us explicarem perquè torna a ser notícia, malauradament, en Justin Bieber. Parlarem amb una noia de Girona que és una de les youtubers més conegudes del país. Sortirem al carrer a preguntar “quina és la vegada que has fet més el pena de la teva vida”, us resoldrem els vostres dubtes “al consultori” i finalment entrevistarem al cantant Miguel Abras.

 • 2

  - 19/04/15

  Cerques a Google; Albert López i la lluita contra el càncer; Kevin Ros.

  Aquesta setmana us donarem alguns consells i trucs per a fer recerques més eficients al motor de recerca més utilitzat del món: google. Us explicarem que Hayley Okines l'adolescent de 17 anys que vivia en un cos d'una persona de 104 anys ha mort. També us desvetllarem quines cançons conegudes han estat escrites pel cantant Bruno Mars i la gran majoria ho desconeix. Aprendrem a veure la vida d'una altre manera i a saber pilotar-la amb els consells que ens ha donat l'Albert López, un noi de 21 anys que ha lluitat contra tres càncers i ho continua fent. Quina firma americana s'ha endut un "zasca" i dels grossos? Doncs Victoria Secret i els seus àngels... A la secció "I tu què hi dius?" sortirem al carrer a preguntar "Quina és la vegada que has posat més la pota?". La nostra sexòloga i psicòloga respondrà com sempre els vostres dubtes a l'apartat del Consultori. I acabarem com sempre amb música, aquesta setmana de la mà d'en Kevin Ros, que no és ros... és moreno... però es fa dir així.

 • 1

  - 12/04/15

  Quina part del cos agrada els homes de les dones; Entrevistes al youtuber Guillem Estadella i als Teràpia de shock

  En Roger va de bòlit intentant esbrinar amb els seus companys de redacció com serà el nou programa de televisió d'adolescents.cat. En aquest primer programa descobrirem: -Un estudi d'un equip de científics de la Universitat de Texas on s'explica quina és  la part del cos que més agrada els nois de les noies. -Actualitat: Angelina Jolie s’ha extirpat els ovaris i les trompes de Fal∙lopi per evitar el càncer. -Entrevista al youtuber Guillem Estadella. -Celebrity (One Direction): reaccions a l'anunci del cantant de One Direction Zayn Malik de que deixa el grup. -Opinió institut: els alumnes de IES Jaume Callís de Vic opinen sobre el "postureo". -Txarango ha guanyat 2 discos d’or i 5 premis Enderrock, els guardons de la Música Catalana, que es van donar recentment.  -Consultori: Amor i autoestima. -Entrevista d'Ernest Codina als Teràpia de Shock.
Ens productor

Fem Produccions SL

C/ de la Llotja, 9 2nC
08500, Vic

http://www.adolescents.cat

ncodina@adolescents.cat